Το eBay ανακοινώνει την δημιουργία του δικτύου HiPo με την συμμετοχή και της Ελλάδας

Μοίρασε την γνώση...

Η Ελλάδα, μεταξύ άλλων 200 χωρών, θα υπαχθεί στο νέο δίκτυο χωρών HiPo (High Potential Global Emerging Markets) της εσωτερικής δομής του eBay, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

banner

Το δίκτυο θα περιλαμβάνει την Ανατολική και Νότια Ευρώπη, καθώς και τη Σκανδιναβία, την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Κίνα και την Κεντρική και Λατινική Αμερική. Η διεθνής ομάδα που θα ηγείται του δικτύου, θα εδρεύει σε διαφορετικές πόλεις ανά τον κόσμο: στο Σαν Φρανσίσκο, τη Σαγκάη, τη Σιγκαπούρη, το Μεξικό, τη Νετάνια και τη Μόσχα. Οι βασικοί στόχοι της ομάδας θα είναι η βελτίωση της εμπειρίας των αγοραστών της πλατφόρμας, η περαιτέρω ανάπτυξη της εξαγωγής των προϊόντων των τοπικών επιχειρήσεων και η ενσωμάτωση εξειδικευμένων εργαλείων, που ήδη χρησιμοποιούνται σε άλλες χώρες.

Διαφήμιση

Αυτή η αναδιάρθρωση θα επιτρέψει στην ταχύτερη υιοθέτηση και ενσωμάτωση των παγκόσμιων πρωτοβουλιών του eBay στην πλειοψηφία των παγκόσμιων αγορών. Μέσα από τη δημιουργία του δικτύου, η εταιρία εξετάζει, αρχικά, νέες λύσεις τόσο για τους αγοραστές όσο και για τις επιχειρήσεις που πωλούν τα προϊόντα τους μέσα από την πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, σκοπεύει να εξελίξει και να αναβαθμίσει την εμπειρία των αγοραστών μέσα από τη βελτίωση της διαθεσιμότητας, της μεταφοράς και της πληρωμής εκατομμυρίων αγαθών, από 1,4 δισεκατομμύρια αντικείμενα που βρίσκονται, σήμερα, στην πλατφόρμα.

Google news

Επιπλέον, η αλλαγή αυτή του δικτύου θα φέρει ακόμη περισσότερες σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που επιχειρήσεις αξιοποιούν την πλατφόρμα για τις πωλήσεις των προϊόντων τους. Ήδη έως και σήμερα, οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να έχουν πρόσβαση σε 183 πελάτες του eBay σε όλο τον κόσμο. Με τη δημιουργία του δικτύου HiPo, το eBay στοχεύει στην ανάπτυξη νέων εργαλείων για την εξαγωγή των προϊόντων σε άλλες αγορές, καινούργιων λύσεων γύρω από τον εφοδιασμό των αγαθών, καθώς και στη διεύρυνση των επιλογών πληρωμής για τις επιχειρήσεις και τους αγοραστές, σε βάθος χρόνου.

Goboo [CPS] Many GEOs banner

Ο Ilya Kretov, Γενικός Διευθυντής του eBay στις αναδυόμενες αγορές δήλωσε σχετικά: «Σήμερα το eBay ενώνει τις διασυνοριακές αγορές δημιουργώντας ένα τεράστιο δίκτυο, στο οποίο θα είμαι υπεύθυνος. Η Ελλάδα, μια πολύ σημαντική αγορά για το δίκτυο μας, θα ενταχθεί σε αυτό το νέο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο των χωρών που διαθέτουν δυναμική και έχουν υψηλές προοπτικές. Έχουμε διαπιστώσει ότι η Ελλάδα έχει πολλές δυνατότητες εξαγωγών και εισαγωγών. Γι’ αυτό και στοχεύουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία, τόσο για τις επιχειρήσεις που θέλουν να αξιοποιήσουν την πλατφόρμα για την εξαγωγή των προϊόντων τους, όσο και για τους αγοραστές των χωρών του δικτύου. Πράγματι, η αναβάθμιση της λειτουργίας της πλατφόρμας του eBay σε όλο τον κόσμο αποτελεί, έναν πολύ φιλόδοξο στόχο και αναδεικνύει την εμπιστοσύνη της ηγεσίας του eBay στην ομάδα μας και παράλληλα επιβεβαιώνει πως η στρατηγική που επιλέξαμε για την προτεραιοποίηση της ανάπτυξης του διασυνοριακού εμπορίου ήταν σωστή».

Η eBay ιδρύθηκε το 1995, στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο διαδραστικές αγορές του κόσμου, προσφέροντας μοναδικές επιλογές, μεγάλης αξίας. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει μία σειρά από πλατφόρμες, όπως το Marketplace, το StubHub και το Classifieds ενώ, το 2019, το eBay πραγματοποίησε συναλλαγές συνολικού όγκου εμπορευμάτων 90 δισεκατομμυρίων δολαρίων.


Πηγή: https://www.pestaola.gr/

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram