Τζακ Μα – Φύγανε για ΗΠΑ οι πρώτες μάσκες και αντισηπτικά που δώρισε ο ιδρυτής του Alibaba

Μοίρασε την γνώση...

Χθες σας γράφαμε ότι ο Τζακ Μα, ιδρυτής του Alibaba, είναι δωρίσει 500,000 μάσκες στις ΗΠΑ. Σήμερα κυκλοφόρησε στον λογαριασμό του φωτογραφίες από την αποστολή που φεύγει.

banner

Πράγματι, σήμερα το πρωί (16 Μαρτίου), ο Jack Ma δημοσίευσε μια είδηση σε μια εξωτερική κοινωνική πλατφόρμα. Σύμφωνα με το σχέδιο, η πρώτη παρτίδα πτήσεων για την αποστολή των μασκών προς την Αμερική αλλά και αντιδραστήρια ανίχνευσης ιών έχει απογειωθεί από τη Σαγκάη.

Ο Ma Yun έστειλε επίσης τις καλύτερες ευχές του στους Αμερικανούς φίλους του και τους χαιρέτησε.

Google news

Στη σελίδα σχολίων, οι ξένοι ευχαρίστησαν τον Jack Ma για την καλοσύνη του.

Atlas VPN ChicMe WW

Την περασμένη εβδομάδα, ο Jack Ma εισήγαγε στην προσωπική του σελίδα στο Weibo, ότι τα 500.000 κιτ δοκιμών και το 1 εκατομμύριο μάσκες που ελήφθησαν από διάφορα κόμματα είχαν προετοιμαστεί να δωροδοτηθούν στον αμερικανικό λαό.

Ο Ma Yun είπε εκείνη την εποχή: «Από την εμπειρία μας στο παρελθόν, οι ταχείες και ακριβείς δοκιμαστές ιού και ο προστατευτικός εξοπλισμός του ιατρικού προσωπικού είναι τα βασικά υλικά για την αποτροπή της επέκτασης της επιδημίας.”


Αυτές τις μέρες, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ma Yun και το Κοινωφελές Ίδρυμα Alibaba προμηθεύουν αγαθά στην Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, το Ιράν, την Ιταλία, την Ισπανία και άλλες χώρες με σοβαρά κρούσματα. Επιπλέον, το Ίδρυμα ανησυχεί επίσης για την ανάπτυξη της επιδημίας στην Αφρική και την έλλειψη ιατρικών πόρων. Αναπτύσσει επειγόντως ιατρικά εφόδια για επείγουσα χρήση. Ένας αριθμός κιτ ιών που δημιουργήθηκαν εκ των προτέρων έχουν ετοιμαστεί και είναι έτοιμοι να σταλούν στην Αφρική.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram