Vodafone – Μας δίνει λύσεις για τις μέρες εγκλεισμού στο σπίτι!

Μοίρασε την γνώση...

Η Vodafone Ελλάδας στέκεται δίπλα στην ελληνική οικογένεια και διευκολύνει τους συνδρομητές με απεριόριστη ψυχαγωγία, αλλά και δυνατότητες μάθησης εξ αποστάσεως, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν στην τρέχουσα συγκυρία για γονείς και μαθητές που καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

banner

Συγκεκριμένα, το Vodafone TV καλωσορίζει το νέο ειδικό, διαδραστικό μενού για παιδιά (KIDS MODE) και από την Δευτέρα 16/3 προσφέρει το σύνολο του παιδικού του περιεχομένου στους συνδρομητές της υπηρεσίας που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, εντελώς δωρεάν για τους επόμενους τρεις μήνες.

Εκτός από 5 κανάλια που προσφέρουν αποκλειστικά παιδικό περιεχόμενο, το Vodafone TV διαθέτει δωρεάν και τον πλουσιότερο On Demand κατάλογο με πολλά προγράμματα γνώσεων και δραστηριοτήτων , αλλά και την υπηρεσία Nick+ του καναλιού Nickelodeon, με όλους τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών. Επίσης, περιλαμβάνεται και το επιμορφωτικό κανάλι English Club TV, για όσους θέλουν να μάθουν αγγλικά με ένα ψυχαγωγικό τρόπο, μέσα από εκπομπές για όλα τα επίπεδα γνώσης Αγγλικών αλλά και πασίγνωστες ταινίες.

Google news

Επιπλέον, η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει τη συνεργασία της με την online πλατφόρμα μάθησης brainy, ένα καινοτόμο startup που παρέχει μέσα από σύγχρονες τεχνολογίες, εκπαιδευτικές υπηρεσίες, ειδικά σχεδιασμένες, για τις ανάγκες κάθε μαθητή δημοτικού και γυμνασίου. Η πλατφόρμα έχει ανακοινώσει ελεύθερη δωρεάν πρόσβαση για το χρονικό διάστημα που τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Η εκπαίδευση των παιδιών με βοηθό την τεχνολογία μπορεί να συνεχιστεί και με το άνοιγμα των σχολείων με αποκλειστικές προσφορές μόνο για τους συνδρομητές της Vodafone. Μάθετε περισσότερα στο www.vodafone.gr/brainy

Dresslily WW Tomtop WW

Παράλληλα, για τη δημιουργική απασχόληση των μαθητών, το Ίδρυμα Vodafone διαθέτει την ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα www.generationnext.vodafone.gr με δωρεάν πρόσβαση σε μαθήματα και δραστηριότητες STEM. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει Do it Yourself δραστηριότητες με επίκεντρο τις επιστήμες και τις νέες τεχνολογίες, ενώ επίσης προσφέρει ολοκληρωμένα μαθήματα πάνω σε ανάπτυξη κώδικα/Arduino, sensors, ανάπτυξη mobile apps και άλλες θεματικές STEM, στηρίζοντας την ενασχόληση μαθητών γυμνασίου και λυκείου από όλη την Ελλάδα με τις επιστήμες και την τεχνολογία.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.adslgr.com/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram