Βόρεια Ιταλία: O κορονοϊός εξαφάνισε την ατμοσφαιρική ρύπανση

Μοίρασε την γνώση...

Εντυπωσιακή είναι η μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης πάνω από την Βόρεια Ιταλία, από τη στιγμή που η πόλη αναγκάστηκε να λάβει έκτακτα μέτρα και να μπει σε καραντίνα προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του νέου κορονοϊού.

banner

Οι εικόνες αποτελούν ένα ακόμα τρανταχτό παράδειγμα του πώς η πανδημία έχει περιορίσει τις εκπομπές ρυπογόνων αερίων, όπως συνέβη και στην Κίνα.

Διαφήμιση

Το Timelapse που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA) απεικονίζει την μείωση της συγκέντρωσης διοξειδίου του αζώτου στην ατμόσφαιρα, όπως αυτή καταγράφηκε από την αρχή του έτους μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Google news

“Αν και είναι πιθανό να υπάρχουν μικρές αποκλίσεις εξαιτίας των νεφών και των αλλαγών της θερμοκρασίας είμαστε σίγουροι πως η μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης οφείλεται στην ελάττωση της κίνησης και της βιομηχανικής δραστηριότητας, που έχουν λάβει χώρα εξαιτίας της καραντίνας”, σημείωσε ο Claus Zehner, υπεύθυνος χειριστής του δορυφόρου από που τραβήχτηκαν τα πλάνα.

Banggood WW Hekka

Η Ιταλία, η ευρωπαϊκή χώρα με τα περισσότερα κρούσματα, μετρά ήδη πάνω από 1.200 θανάτους. Η κυβέρνηση της χώρας θέτει ολοένα και αυστηρότερα μέτρα σε μια προσπάθεια να περιορίσει την εξάπλωση των κρουσμάτων.

Οι πρώτες επιβολές “καραντίνας” στη χώρα ξεκίνησαν στις 22 Φεβρουαρίου, όταν σε ορισμένες πόλεις έκλεισαν τα σχολεία και πολλές τουριστικές ατραξιόν. Δύο εβδομάδες μετά ο Ιταλός πρωθυπουργός, Giuseppe Conte, ανακοίνωσε την “επέκταση” της καραντίνας, ώστε να περιοριστούν τα κρούσματα και στα νοτιότερα τμήματα της χώρας.


Οι κλειστές επιχειρήσεις, οι ακυρώσεις πτήσεων και οι πληγές στις βιομηχανικές μονάδες, είχαν τουλάχιστον ένα θετικό, την μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.news247.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram