Διαδικτυακές συνδρομές – Αύξηση κατά 32% παρουσίασαν μέσα στο 2019!

Μοίρασε την γνώση...

Τις συνδρομητικές πλατφόρμες μουσικής εκτιμούν όλο και περισσότερο οι καταναλωτές παγκοσμίως δίνοντας μεγάλη ώθηση στην εν λόγω βιομηχανία την προηγούμενη χρονιά κι εκτοξεύοντας τις επί πληρωμή συνδρομές σε τέτοιου τύπου πλατφόρμες πάνω από τα 350 εκατομμύρια.

banner

Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία της της Counterpoint Research, οι επί πληρωμή συνδρομές μέσα στο 2019 ξεπέρασαν τα 358 εκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 32% σε ετήσια βάση. Οι προβλέψεις μάλιστα της εταιρείας είναι αισιόδοξες και για την φετινή χρονιά, παρά την οικονομική κρίση από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Διαφήμιση

Όπως επισημαίνει η CounterPoint Research οι βασικοί παράγοντες που θα ηγηθούν της ανάπτυξης αυτής είναι αφενός ο εμπλουτισμός του περιεχομένου των πλατφορμών με διάφορες ηχητικές προτάσεις όπως για παράδειγμα τα podcasts κι αφετέρου οι προωθητικές ενέργειές των υπηρεσιών αυτών σε αναπτυσσόμενες αγορές, με προσφορές τιμών και συνδυαστικά προϊόντα με τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.

Google news

Ηγέτης της αγοράς θεωρείται το Spotify

Ηγέτης της αγοράς θεωρείται το Spotify με το μερίδιό του να φτάνει το 1/3 του συνόλου των συνδρομών, κοντά στο 35% σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών. Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει η υπηρεσία Apple Music, με το μερίδιο αγοράς ως προς τον αριθμό των συνδρομών να ανέρχεται το 19%. Ο αριθμός των συνδρομών της Apple Music στη διάρκεια του 2019 αυξήθηκε κατά 36%. Την πρώτη τριάδα της κατάταξης συμπληρώνει η υπηρεσία Amazon Music, με το μερίδιό της ως προς τις συνδρομές να φθάνει το 15%, μεγαλύτερο κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το 2018.

Redmagic WW Zaful WW

Η ευρωπαϊκή υπηρεσία συνδρομητικής μουσικής Spotify μάλιστα αναδεικνύεται και ο μεγάλος νικητής από άποψη εσόδων, συγκεντρώνοντας μερίδιο της τάξης του 31% και καταγράφοντας αύξηση ρεκόρ, 23%, τη χρονιά που μας πέρασε. Ωστόσο πολύ καλές επιδόσεις εμφανίζει και η υπηρεσία συνδρομητικής μουσικής Apple Music το μερίδιο των εσόδων της οποίας ανήλθε στο 24%.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.insider.gr/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram