Enco W31 – Δείτε τα TWE ασύρματα ακουστικά της OPPO με 15 ώρες μπαταρίας και τιμή λιγότερο από τα 39€!

Μοίρασε την γνώση...

Χθες το βράδυ, η OPPO κυκλοφόρησε το νέο τηλέφωνο Ace2. Μαζί του μας παρουσίασε τα νέα πραγματικά ασύρματα ακουστικά Enco W31, τα οποία θα πουλιούνται στην αγορά από τις 20 Απριλίου στην τιμή των 299 γιουάν ή αλλιώς 38.68€.

banner

Τα ακουστικά διατίθενται σε τρία χρώματα: μαύρο, ροζ και άλλο ένα που από τα κινέζικα δεν βγαίνει νόημα…..!

Διαφήμιση

Τα αληθινά ασύρματα ακουστικά OPPO Enco W31 έχουν ενσωματωμένο τσιπ Bluetooth 5.0 για αμφίδρομη μετάδοση, για την εξασφάλιση σταθερότερης και ομαλής σύνδεσης, ενώ υποστηρίζουν μονοφωνική / στέρεο χρήση.

Google news

Τα ακουστικά Enco W31 χρησιμοποιούν διπλά ηχεία σύνθετου γραφίτη με διάφραγμα TPU, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν αποτελεσματικά την τον ήχο στις υψηλές ή στις χαμηλές συχνότητες και να υποστηρίξουν την κωδικοποίηση ήχου υψηλής ευκρίνειας AAC και τη μορφή ήχου SBC, με διπλό κλικ στο αριστερό αυτί κάνοντας εναλλαγή και βελτίωση της δυναμικής λειτουργίας των μπάσων, Η χαμηλή συχνότητα αυξάνεται κατά περίπου 5 ~ 6dB, κατάλληλη για ακρόαση ροκ και άλλη μουσική.

Govee Many GEOs Gshopper Many GEOs

Κάθε ακουστικό του Enco W31 διαθέτει δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα υψηλής ευαισθησίας, τα οποία ενισχύουν πλήρως την ικανότητα λήψης ήχου. Σε συνδυασμό με τον αλγόριθμο μείωσης θορύβου ENC, αναγνωρίζει έξυπνα και διαχωρίζει τον θόρυβο και την ανθρώπινη φωνή και υιοθετεί έναν σχεδιασμό αντιανεμικής κοιλότητας θορύβου για να μειώσει αποτελεσματικά την επίδραση του θορύβου από τον άνεμο στην ποιότητα κλήσης, ακόμα και αν ο χρήστης βρίσκεται σε θορυβώδες περιβάλλον, διασφαλίζοντας έτσι ότι η κλήση είναι σαφής, σαν να μιλάτε πρόσωπο με πρόσωπο.

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το ακουστικό Enco W31 έχει μέγιστη διάρκεια ζωής μπαταρίας 15 ώρες και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Χρειάζονται μόνο 10 λεπτά για να απολαύσετε μια μουσική εμπειρία 1 ώρας.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram