Φορτιστής Choetech C0027: Έχει οθόνη LED και φορτίζει τρεις συσκευές μαζί!

Τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα έχουν πραγματικά φοβερές δυνατότητες αν εξαιρέσουμε την αυτονομία της μπαταρίας τους. Συνήθως ο μέσος χρόνος αυτονομίας είναι μια – δύο μέρες, το πολύ. Για να μην ξεμείνουμε από τηλέφωνο λοιπόν, έχουμε δύο επιλογές: Να κουβαλάμε τον φορτιστή του κινητού συνέχεια μαζί μας ή να έχουμε αφήσει στα μέρη που βρισκόμαστε συχνά (σπίτι, εργασία, εξοχικό, αυτοκίνητο κ.λπ.), εφεδρικούς φορτιστές. Η δεύτερη επιλογή είναι νομίζω πιο πρακτική. Αν συνυπολογίσουμε ότι σχεδόν κάθε μέλος της οικογένειας διαθέτει ένα κινητό, καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται επειγόντως να προμηθευτούμε μερικούς έξτρα φορτιστές!

Γι’ αυτό λοιπόν θα παρουσιάσουμε σήμερα, έναν πολύ πρακτικό φορτιστή της γνωστής μας Choetech. Πρόκειται για το μοντέλο C0027. Ο φορτιστής αυτός έχει δύο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά. Το ένα είναι ότι έχει τρεις θύρες USB, οπότε μπορεί να φορτίζει συγχρόνως τρεις συσκευές. Το άλλο είναι ότι διαθέτει μια μικρή LED οθόνη στην οποία μας δείχνει την ένταση και την τάση φόρτισης, σε πραγματικό χρόνο! Ας τον δούμε λίγο καλύτερα.


Περιγραφή

O Choetech C0027 είναι ένας φορτιστής πρίζας τοίχου που όπως είπαμε διαθέτει τρεις USB θύρες, οπότε μπορεί να φορτίζει συγχρόνως τρεις συσκευές. Κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, λευκό ή μαύρο και είναι κατασκευασμένος από λείο πλαστικό υλικό, ανθεκτικό στη φωτιά. Στην πίσω πλευρά εκτός από τις θύρες USB, υπάρχει μια μικρή LED οθόνη η οποία μας δείχνει, με κόκκινους αριθμούς, σε πραγματικό χρόνο, τα Volt (πράσινη λυχνία) ή τα Ampere (μπλε λυχνία) της φόρτισης. Ο φορτιστής δείχνει πραγματικά πολύ ποιοτικός και στιβαρός. Έχει σχήμα ορθογώνιο παραλληλεπίπεδο και είναι μικρός σε μέγεθος (διαστάσεις: 52mm x 50mm x 23mm) και το βάρος του είναι μόλις 63gr. Έτσι μπορούμε να τον έχουμε πάντα μαζί μας, χωρίς να πιάνει πολύ χώρο ή να μας βαραίνει.


Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του C0027 είναι: Ρεύμα εισόδου AC 100 – 240V, 50-60 Hz 0,4A, ρεύμα εξόδου 5V 3A και μέγιστη ισχύ 15W. Ο φορτιστής αυτός είναι εφοδιασμένος με συστήματα πολλαπλής ασφαλείας για υπέρταση, βραχυκύκλωμα, υπερθέρμανση και ασταθή τροφοδοσία, οπότε είναι απόλυτα ασφαλής για χρήση με όλες τις αγαπημένες μας συσκευές. Ακόμα είναι πιστοποιημένος με τα διεθνή στάνταρ ποιότητας CE, FCC και RoHS. Μέσα στην συσκευασία του εκτός από τον ίδιο τον φορτιστή, θα βρούμε μια κάρτα εγγύησης. Η Choetech δίνει εγγύηση καλής λειτουργίας 18 μηνών γι’ αυτόν τον φορτιστή.

Χαρακτηριστικά – Λειτουργίες

Στην πράξη ο φορτιστής Choetech C0027 είναι πολύ αποτελεσματικός κατά την λειτουργία του. Με αυτόν μπορούμε να φορτίζουμε ταυτόχρονα το τηλέφωνο, το tablet και το Powerbank μας. Αναγνωρίζει αυτόματα τις συσκευές μας και τους παρέχει την βέλτιστη ταχύτητα φόρτισης, μειώνοντας έτσι αισθητά τον συνολικό χρόνο φόρτισης. Μόλις τον βάλουμε στην πρίζα, ενεργοποιείται η LED οθόνη και μας δείχνει σε πραγματικό χρόνο την τάση εξόδου σε Volt. Όταν συνδέσουμε σε αυτόν μια συσκευή για φόρτιση, η ένδειξη αλλάζει και μας δείχνει τα Ampere εξόδου. Έτσι γνωρίζουμε κάθε στιγμή τα δεδομένα φόρτισης που αποδίδει ο φορτιστής μας. Για διευκόλυνση, όταν απεικονίζονται τα Volt ανάβει μια πράσινη ενδεικτική λυχνία, πάνω αριστερά στην οθόνη, ενώ όταν απεικονίζονται τα Ampere ανάβει μια μπλε ενδεικτική λυχνία, πάνω δεξιά.

Συμπέρασμα

Αν σας χρειάζεται ένας δεύτερος φορτιστής, ο Choetech C0027 είναι μια άριστη επιλογή. Φορτίζει συγχρόνως μέχρι τρεις συσκευές, διαθέτει οθόνη LED και είναι μικρός σε μέγεθος και πολύ ποιοτικός. Έχει δυνατότητα φόρτισης σχεδόν όλων των συσκευών με θύρα USB, όπως smartphone, tablet, powerbank, Bluetooth ηχεία, φακούς, φωτογραφικές μηχανές, ηλεκτρονικά τσιγάρα και πολλά ακόμα.

Μπορούμε να τον προμηθευτούμε σήμερα από το επίσημο κατάστημα της Choetech με 20% έκπτωση, αν χρησιμοποιήσουμε τον κωδικό CHOE80EY. Αν θέλουμε να τον παραλάβουμε άμεσα, μπορούμε να τον παραγγείλουμε από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα batteries.gr, σε πολύ συμφέρουσα τιμή!

Να σημειώσουμε ότι το εκπτωτικό κουπόνι CHOE80EY ισχύει για όλα τα προϊόντα που πωλούνται στην ιστοσελίδα της Choetech.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Only the best toys for the best boys! Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati. [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο