Κάμποσοι χρήστες με Android 10 αντιμετωπίζουν τυχαία παγώματα στο κινητό τους! Εσείς!?

Μοίρασε την γνώση...

Ένας αυξανόμενος αριθμός χρηστών με Android 10 αναφέρουν ένα πρόβλημα σταθερότητας με το λειτουργικό σύστημα που αναγκάζει τη συσκευή τους να μην ανταποκρίνεται κάθε φορά που παγώνει μια εφαρμογή.

banner

Ο Artem Russakovskii από το Android Police, πήγε πρόσφατα στο Twitter για να επισημάνει το ζήτημα και από τότε ένας αριθμός χρηστών εμφανίστηκε για να επιβεβαιώσει ότι το έχουν βιώσει στις συσκευές τους με Android 10. Σε περίπτωση που δεν το έχετε αντιμετωπίσει μόνοι σας, το ζήτημα προκύπτει κάθε φορά που μια εφαρμογή παγώνει σε μια συσκευή που εκτελεί Android 10 και καθιστά το περιβάλλον εργασίας χρήστη εντελώς αδύνατο να χρησιμοποιηθεί. Μόλις συμβεί, οι χρήστες δεν είναι σε θέση να κλείσουν την εφαρμογή, να επιστρέψουν στην αρχική οθόνη ή να ανοίξουν τη μπάρα ειδοποιήσεων και πρέπει να κλειδώσουν τη συσκευή τους για λίγο πριν να ανταποκριθεί ξανά.

Διαφήμιση

Ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των αναφερόμενων περιπτώσεων προέρχονται από συσκευές Pixel της Google με το stock Pixel launcher, αρκετοί χρήστες OnePlus και Xiaomi ανέφεραν επίσης ότι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό. Επιπλέον, το ζήτημα δεν φαίνεται να σχετίζεται με το πρόγραμμα εκκίνησης, καθώς ορισμένοι χρήστες που χρησιμοποιούν launcher τρίτων όπως το Nova Launcher και το Action Launcher και το έχουν βιώσει επίσης στη συσκευή τους με Android 10. Όσον αφορά τις εφαρμογές που συνήθως το εμφανίζουν, οι χρήστες έχουν αναφέρει ότι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα ενώ χρησιμοποιούν Amazon, Twitter, YouTube, YouTube Music και το Google Play Store. Παρόλο που οι περισσότερες από τις επηρεαζόμενες συσκευές χρησιμοποιούν Android 10, το Android Police ανέφερε επίσης ότι αντιμετωπίζει το πρόβλημα και σ’ ένα Pixel 3 που εκτελεί την προεπισκόπηση προγραμματιστή Android 11.

Google news

Αρκετοί χρήστες στο Reddit επιβεβαίωσαν επίσης ότι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, με μερικούς χρήστες να αποκαλύπτουν ότι συμβαίνει επίσης και σε προσαρμοσμένες (custom) ROM που βασίζονται στο Android 10, συμπεριλαμβανομένων των AOSP 10, LineageOS 17.1 και άλλων. Αυτό μας οδηγεί στο να πιστεύουμε ότι το ζήτημα μπορεί να είναι περισσότερο από ένα εκτεταμένο σφάλμα Android που περιορίζεται σε μερικές συσκευές ή launcher τρίτων. Μέχρι τώρα, δεν έχουμε ιδέα για το τι προκαλεί το πρόβλημα στις επηρεαζόμενες συσκευές και η Google δεν έχει δημοσιεύσει καμία επίσημη δήλωση σχετικά με το θέμα. Θα ενημερώσουμε αυτήν την ανάρτηση άμα και όταν η εταιρεία αντιμετωπίσει το ζήτημα. Εσείς είχατε κάποιο τέτοιο θέμα? Εγώ πάντως η αλήθεια είναι ότι μου έχει συμβεί 2-3 φορές ενώ σέρφαρα και δεν μπορούσα να κλείσω την εφαρμογή, τίποτα! Για να δούμε….

Redmagic WW Atlas VPN

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή: https://www.xda-developers.com/

 

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram