TICWRIS GTS IP68: Ένα Smartwatch που παρακολουθεί την θερμοκρασία του σώματος. Μαζί πολεμάμε τον Covid-19!

Μοίρασε την γνώση...

Είναι γεγονός ότι ο πυρετός είναι ένα από τα βασικά συμπτώματα του Κορονοϊού COVID-19. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) καθώς και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο, συνιστούν τα άτομα που ενδέχεται να έχουν εκτεθεί στον ιό, να ελέγχουν την θερμοκρασία του σώματός τους δύο φορές την ημέρα.

banner

Όμως, αυτό που δεν εξετάζεται στις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι το κατά πόσο είναι εύκολο να γίνεται αυτός ο έλεγχος της θερμοκρασίας σώματος, στην καθημερινή μας ζωή. Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να μεταφέρουμε συνέχεια μαζί μας ένα θερμόμετρο και να ελέγχουμε την θερμοκρασία μας, όποτε απαιτείται.

Διαφήμιση

Αυτή την εβδομάδα η εταιρεία TICWRIS κυκλοφόρησε επίσημα το έξυπνο ρολόι TICWRIS GTS. Το ρολόι μπορεί να μετράει σε πραγματικό χρόνο την θερμοκρασία του σώματός μας με το πάτημα ενός κουμπιού! Αυτό επιτυγχάνεται χάρις στο ενσωματωμένο θερμόμετρο που διαθέτει. Μπορούμε να παραγγείλουμε αυτό το Smartwatch σήμερα, από το Gearbest, με 31% έκπτωση, σε τιμή μικρότερη των 24 €.

Google news

Η εταιρεία TICWRIS έχει γίνει ήδη γνωστή με την κυκλοφορία του Smartwatch TICWRIS MAX. Πρόκειται για ένα ρολόι που διαθέτει μια τετραγωνική οθόνη 2,86 ιντσών και μια μπαταρία 2880 mAh. Με το σύνθημα “Make A World of Difference” (Κάνουμε την διαφορά στον Κόσμο), η TICWRIS είναι μια δημιουργική εταιρεία που παρέχει στους καταναλωτές προϊόντα που κάνουν την διαφορά!

Blackshark WW Govee Many GEOs

Το Smartwatch TICWRIS GTS IP68 βοηθάει πραγματικά στην έγκαιρη διάγνωση του COVID-19. Εάν το φοράμε για περισσότερο από μία ώρα, τα δεδομένα θερμοκρασία που μας δίνει είναι πάρα πολύ ακριβή. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να ορίσουμε μια κρίσιμη θερμοκρασία που όταν την ξεπεράσουμε, το ρολόι θα μας στείλει μια ειδοποίηση. Για παράδειγμα, αν ορίσουμε την θερμοκρασία συναγερμού στο ρολόι μας, στους 37,3°C, εάν η θερμότητα του σώματός σας είναι σταθερά μεγαλύτερη από 37,3°C, αυτό θα μας προειδοποιήσει.

Το έξυπνο ρολόι TICWRIS GTS IP68 μπορεί επίσης να μετράει την ποσότητα του οξυγόνου στο αίμα μας. Αν  ασχολούμαστε συχνά με ακραίες σωματικές ή διανοητικές ασκήσεις, μπορεί να αντιμετωπίσουμε σχετική  μείωση των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα μας. Το smartwatch μπορεί να υπολογίσει το ποσοστό του οξυγόνου στο αίμα μας, κατευθύνοντας υπέρυθρο φως στα τριχοειδή αγγεία του καρπού μας.


Το ρολόι διαθέτει ειδική επίστρωση που το καθιστά αδιάβροχο με πιστοποίηση IP68. Το TICWRIS GTS λοιπόν είναι ανθεκτικό στο νερό, στην καθημερινή χρήση και στις δραστηριότητες σε ρηχά νερά. Ωστόσο, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καταδύσεις ή άλλες δραστηριότητες σε ορμητικά νερά.

Αν συνδέσουμε το ρολόι με το κινητό μας μέσω της εφαρμογής υγείας LinkTo, το TICWRIS GTS θα μπορεί να λαμβάνει μηνύματα, κλήσεις και ειδοποιήσεις από το τηλέφωνό μας. Ακόμα θα μπορεί να λειτουργεί ως χειριστήριο του Music Player ή της κάμερας του κινητού μας.

Το ρολόι αυτό μπορεί ακόμα να καταγράφει της επιδόσεις μας σε επτά διαφορετικά αθλήματα. Αυτά είναι το περπάτημα, το περπάτημα σε διάδρομο, το τρέξιμο, το τρέξιμο σε διάδρομο, η ποδηλασία, η αναρρίχηση και η κολύμβηση. Μπορούμε να ορίσουμε το άθλημα που θα κάνουμε και το TICWRIS GTS Smartwatch θα καταγράψει την προπόνησή μας σε πραγματικό χρόνο. Ελάτε! Ας βελτιώσουμε την φυσική μας κατάσταση με το TICWRIS GTS!

Κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά χρώματα, ροζ, μπλε και μαύρο και είναι διαθέσιμο από το Gearbest, με έκπτωση 31%. Επιλέξτε όποιον τρόπο αποστολής θέλετε γιατί με αυτό το κόστος δεν υπάρχουν χρεώσεις τελωνείου. Παραμένουμε υγιείς με ένα έξυπνο ρολόι TICWRIS GTS IP68!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Only the best toys for the best boys! Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati. [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram