Ξέρεις που βρίσκεται το 50% των χρηστών του Ίντερνετ;;;

Τα δεδομένα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Learnbonds δείχνουν ότι ο μισός διαδικτυακός πληθυσμός του πλανήτη βρίσκεται στην Ασία.

Το ότι το Internet έχει ασιατικό άρωμα αποδεικνύεται από τους αριθμούς, σύμφωνα με τους οποίους φαίνεται ότι στην Ασία υπάρχουν περίπου 2.3 δισεκατομμύρια χρήστες, οι οποίοι αντιστοιχούν σε ποσοστό 50.3% του συνόλου των χρηστών του Internet σε όλη την υφήλιο.


Στη δεύτερη θέση της κατάταξης, με ποσοστό 15.9% του συνόλου βρίσκεται η Ευρώπη, με 727 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει η Αφρική με 522 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, αριθμός που αντιστοιχεί σε ποσοστό 11.5% επί του συνόλου. Η Λατινική Αμερική βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 453 εκατομμύρια χρήστες και ποσοστό 10.1%. Εάν θεωρούσε κανείς ότι η Βόρεια Αμερική βρίσκεται σε υψηλότερη θέση, πλανάται πλάνην οικτράν, αφού οι ΗΠΑ κατατάσσονται στην τελευταία θέση της πεντάδας, με 327 εκατομμύρια χρήστες και ποσοστό 7.8%. Ακολουθούν κατά σειρά κατάταξης η Μέση Ανατολή (175 εκ. χρήστες) και η Ωκεανία (29 εκ. χρήστες).

Η κατάσταση είναι διαφορετική όταν μελετά κανείς το ποσοστό διείσδυσης του Internet στις ηπείρους. Έτσι, εδώ έρχεται πρώτη η Βόρεια Αμερική με ποσοστό 94.6%, η Ευρώπη είναι και πάλι στη δεύτερη θέση με ποσοστό 87.2%, ακολουθεί η Λατινική Αμερική (70.5%), η Μέση Ανατολή (69.2%), η Ωκεανία (67.4%). Στις δύο τελευταίες θέσεις βρίσκονται η Ασία με ποσοστό 53.6% και η Αφρική με ποσοστό διείσδυσης 39.3%.


Ένα από τα ενδιαφέροντα ευρήματα της έρευνας αυτής είναι ότι υπάρχει ένα ψηφιακό χάσμα της τάξης των 3 δισεκατομμυρίων κατοίκων του πλανήτη αυτού που δεν έχει καμία απολύτως πρόσβαση στο Internet. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι από το γεγονός αυτό επηρεάζονται πολλοί τομείς όπως είναι η εκπαίδευση και η οικονομική δραστηριότητα, ενώ ένα από τα βασικά εμπόδια που υπάρχουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του Internet εκτιμάται ότι είναι η γεωγραφία που σε πολλές περιπτώσεις δεν επιτρέπει τη δημιουργία των κατάλληλων υποδομών.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή: https://www.pestaola.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο