Apple: Δωρεά $10 εκατ. για την παραγωγή διαγνωστικών τεστ

Μοίρασε την γνώση...

Η δωρεά θα βοηθήσει τη COPAN Diagnostics με έδρα τη Μουριέτα στην Καλιφόρνια να επεκταθεί σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις και να δημιουργήσει άλλες 50 νέες θέσεις εργασίας στη Νότια Καλιφόρνια.

banner

Η Apple Inc ανακοίνωσε σήμερα τη δωρεά 10 εκατ. δολαρίων σε έναν κατασκευαστή μπατονετών ρινικών επιχρισμάτων και άλλων υλικών που χρησιμοποιούνται προκειμένου να συλλεχθούν δείγματα Covid-19, μια κίνηση που αποσκοπεί στην ενίσχυση της παραγωγής, ώστε να φθάσει το 1 εκατομμύριο διαγνωστηρίων ρινικού επιχρίσματος την εβδομάδα έως τις αρχές Ιουλίου.

Διαφήμιση

Οι δύο εταιρείες δήλωσαν πως η δωρεά θα βοηθήσει τη COPAN Diagnostics με έδρα τη Μουριέτα στην Καλιφόρνια να επεκταθεί σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις και να δημιουργήσει άλλες 50 νέες θέσεις εργασίας στη Νότια Καλιφόρνια. Εκτός από την παροχή της χρηματοδότησης, η Apple δήλωσε ότι θα βοηθήσει την COPAN Diagnostics να σχεδιάσει και να αποκτήσει νέο εξοπλισμό από τις εταιρείες κατασκευής βιομηχανικών συστημάτων ρομποτικής K2 Kinetics από το Γιορκ της Πενσυλβάνια και MWES από το Γουκέσα στο Ουισκόνσιν.

Google news

Οι ελλείψεις σε συσκευές συλλογής και σε αποθέσιμα διαγνωστικών τεστ έχουν επιβραδύνει τις προσπάθειες εντοπισμού της μετάδοσης του νέου κορονοϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο έτερος κλάδος της COPAN Diagnostics, η COPAN Group, εδρεύει στην περιοχή της Λομβαρδίας στην Ιταλίας, μια από τις περιοχές που επλήγησαν με ιδιαίτερη δριμύτητα από την πανδημία σε ολόκληρο τον κόσμο, αύξησε την παραγωγή του καθώς η ζήτηση αυξήθηκε.

Cafago WW ZTE Many GEOs

Στην Καλιφόρνια, η COPAN Diagnostics κατασκευάζει ειδικές μπατονέτες που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή δειγμάτων για διάγνωση της Covid-19, αλλά και φιαλίδια και αποστειρωμένα μέσα που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των ρινικών επιχρισμάτων σε εργαστήρια για τις διαγνώσεις. Οι εταιρείες δήλωσαν ότι η βοήθεια της Apple θα βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγής συσκευών δειγματοληψίας που προορίζονται για νοσοκομεία των ΗΠΑ από κάποιες χιλιάδες την εβδομάδα σε περισσότερο από ένα εκατομμύριο συσκευές την εβδομάδα μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

Σε ανακοίνωσή του, ο Νόρμα Σαρπλς, διευθύνων σύμβουλος της COPAN Diagnostics, τονίζει πως δήλωσε ότι «οι ομάδες της Apple κάνουν ήδη μια τεράστια διαφορά στις προσπάθειές μας να αυξήσουμε την παραγωγή μας σε συσκευές συλλογής δειγμάτων και μεταφοράς».


Η Apple δεν διευκρίνισε τη φύση της χρηματοδότησης, αλλά η δωρεά προέρχεται από το ειδικό ταμείο της για τις προηγμένες κατασκευές ύψους 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο κατασκευαστής του πασίγνωστου iPhone έχει χρησιμοποιήσει και κατά το παρελθόν το ταμείο αυτό για να υποστηρίξει τις επεκτάσεις και την έρευνα σε προμηθεύτριες εταιρείες της, όπως η Corning Inc, η οποία κατασκευάζει γυαλί για iPhone και η Finisar που ανήκει στην II-VI Inc., η οποία κατασκευάζει μικροτσιπ για τους αισθητήρες αναγνώρισης προσώπου της Apple.

«Αισθανόμαστε μια βαθιά αίσθηση ευθύνης να πράξουμε ό, τι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε τους γιατρούς, τους ασθενείς και τις τοπικές κοινότητες να στηρίξουν την παγκόσμια απόκριση στην COVID-19», δήλωσε ο Τζεφ Γουΐλιαμς, διευθύνων σύμβουλος της Apple.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε SUBSCRIBE στη Youtube σελίδα μας Couple Unboxingκαι να πατήσετε το “καμπανάκι” () για να ενημερώνεστε για τα νέα μας video.

Μπορείτε επίσης να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

 

Πηγή: https://omegalive.com.cy/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Επιχείρηση... Unboxing!!! Δυναμικά και κωμικά δίδυμα, κάνουν παραγγελίες online και σας τις παρουσιάζουν χωρίς ενδοιασμούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram