Ένα Βουναλάκι Πακέτα… Και Στο Τέλος Το Καλό!!! Mini Unpack… (Video)

Μοίρασε την γνώση...

Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση…. απ’ όπου κι αν έχουν παραγγελθεί… και παράλληλα με την απώλεια που είχα της τελευταίες μέρες από PC… “όλα καλά” δηλαδή… επανερχόμαστε με ένα mini unpack για ζέσταμα…

Coupons from Banggood

Όπως λέω στο βίντεο… ότι Link βρω… για όποιον ενδιαφέρει… θα είναι πιο κάτω… Με την σειρά παρουσίασης

Διαφήμιση

 

BOXYM oFit-2 Finger-Clamp Pulse Oximeter Finger Blood Oxygen Saturometro Heart De Oximeter Portable Pulse Oximetro Monitor… κουπόνι bgaff10off (Προσοχή δεν έχει priority direct mail)

Google news

link: https://bit.ly/2zBK16K

Άλλα προϊόντα της Boxym


Link: https://bit.ly/2YYDEVT

 

Ανταλλακτικά φίλτρα για τις μάσκες στα 6,47€ (10 τεμάχια)σε Promo και 10% έκπτωση στο σύνολο αν θέλετε πάνω από 1 σετ.

Link: https://bit.ly/3dJ8mpX


και 50 τεμάχια φίλτρα στα 16,50€

Link: https://bit.ly/3dHpMDt


 

Μάσκες με βαλβίδα και θέση για ανταλλακτικό φίλτρο… στα 7,40€ (το είπα ότι είναι ακριβές… αλλά είναι πραγματικά πολύ καλές) και 50% έκπτωση στο 2ο κομμάτι που θα βάλετε στο καλάθι σας.

Link: https://bit.ly/2LurCeV

 

Μάσκες φθηνές χωρίς τα φίλτρα τα 3 τεμάχια στα 3,69€ (αυτές που έδειξα είναι ίδιες απλά είχαν και 3 φίλτρα η κάθε μια)

Link: https://bit.ly/3cxl4bk

 

Οι μάσκες της Xiaomi (airpop) δεν υπάρχουν

 

Οθόνη για Huawei Honor 7A στα 12,36€!!!!! από Aliexpress

Link: https://bit.ly/2Anb06l

 

Περιβραχιόνια για πιεσόμετρα στα 8,39€

Link: https://bit.ly/2T4gjhQ

 

Και στο τέλος το καλό!!!!

BlitzWolf® BW-S15 60W Dual QC3.0 6-Ports Desktop USB Smart Charger Adapter for iPhone 11 Pro XR X for Samsung Xiaomi Huawei σε τιμή;;; 17,58€ από σε Προμο και με οποιαδήποτε μέθοδο αποστολής επιλέξετα γιατί είναι κάτω από 22€ και δεν υπάρχει θέμα τελωνείου.

Link: https://bit.ly/2AmJPIU

 

Σας παραθέτω τα απαραίτητα link για την στήριξη του καναλιού.

Banggood: http://bit.ly/2NcBOdV

Gearbest: http://bit.ly/2ZcC13k

Aliexpress: http://bit.ly/2z4UXXd

Donate: http://bit.ly/2Zf3Bg5

 

Για περισσότερες προσφορές και κουπόνια Unpackan’s Daily selected Coupons

Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Διαφήμιση
Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com