ΗΠΑ – Οι καταναλωτές ψηφίζουν την Apple σαν καλύτερη, αλλά στα κινητά το Samsung Note 9!

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα, ο Αμερικανικός Δείκτης Ικανοποίησης Καταναλωτών (ACSI) κυκλοφόρησε μια ανάλυση της ικανοποίησης των χρηστών των ΗΠΑ από κινητά τηλέφωνα διαφόρων εμπορικών σημάτων.

banner

Τα δεδομένα δείχνουν ότι η μάρκα κινητού τηλεφώνου με την υψηλότερη ικανοποίηση των καταναλωτών στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2020 εξακολουθεί να είναι η Apple. Σε σύγκριση με το σκορ 81 (ποσοστό) το 2019, η Apple αυξήθηκε κατά ένα βαθμό φέτος. Η Samsung κατέλαβε τη δεύτερη θέση με διαφορά ενός σημείου. Η LG (79 πόντοι) και η Motorola (77 πόντοι) κατέλαβαν την τρίτη και τέταρτη θέση, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με έρευνες της ACSI, οι Αμερικανοί καταναλωτές γενικά είναι ικανοποιημένοι με τη βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της σειράς iPhone 11 που κυκλοφόρησε το περασμένο φθινόπωρο, γεγονός που καθιστά επίσης την Apple τη μάρκα με την υψηλότερη ικανοποίηση στη λίστα.

Google news

Όπως βλέπετε και εσείς από την λίστα, μπορεί η Apple να είναι καλύτερη σαν εταιρεία, άλλης εταιρείας όμως κατέλαβε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις! Έτσι βλέπουμε το Samsung Note 9 πρώτο με 85 βαθμούς, τα S9 +, S10 και iPhone XS Max μαζί στην δεύτερη θέση με 84 βαθμούς, μετά ακολουθούν τα iPhone X, Samsung S9, iPhone 8 Plus, Samsung S10 + με 82 βαθμούς, ενώ τα iPhone 11 και 11Pro Max πιάσανε 82 βαθμούς.

ZTE Many GEOs Dresslily WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή: https://www.ithome.com/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram