Προσφορά: Xiaomi Haylou Solar LS05 – Αποκτήστε την Global έκδοση από το Cafago με μόλις 34.4€ μέχρι τέλη Ιουνίου!

Μοίρασε την γνώση...

Όπως ξέρετε πολύ καλά, το iTechNews.gr είναι το μοναδικό ελληνικό site που παρέχει βοήθεια για ΟΛΑ τα wearable και smartwatch της Xiaomi, με την βοήθεια του φοβερού Unpackman. Την εταιρεία Haylou σας την έχω αναφέρει ξανά, όταν σας είχα παρουσιάσει το πρώτο smartwatch που έχει βγάλει η εταιρεία σε συνεργασία με την Xiaomi, το Xiaomi Haylou LS01. Πριν λίγο διάστημα η Haylou μας παρουσίασε άλλη μία έκδοση του ρολογιού, το Haylou Solar, ένα ρολόι που είναι μεν έξυπνο, αλλά δεν είναι ηλιακό φυσικά όπως θα μπορούσε να υποθέσει κανείς από τον τίτλο του! Σήμερα θα σας δείξω την Global έκδοση του, που μπορείτε να την βρείτε για 34.4€ από το Cafago στο Flash Sales του μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

banner

Το Xiaomi Haylou Solar φέρει την κωδική ονομασία LS05. Το LS01 πάντως που έχω στα χεριά μου, εκτός από την απουσία υποστήριξης των ελληνικών, κάτι όχι άγνωστο μέχρι πρόσφατα για την Xiaomi, είναι ένα πολύ καλό ρολόι και πολύ φθηνό ταυτόχρονα! Το νέο ρολόι, το LS05, φέρει επεξεργαστή Realtel RTL 8762C, με RAM 160KB και ROM 384kb. Το ρολόι συνδέεται με το κινητό μέσω BT 5.0 με κινητά Android 5.1 και άνω ή με iOS 9.0 και πάνω. Φέρει πιστοποίηση IP68 και είναι αδιάβροχο. Η οθόνη του είναι έγχρωμη, TFT, με διαστάσεις 1.28 ίντσες και ανάλυση 240 x 240. Το σχήμα του ρολογιού είναι στρογγυλό και είναι αφής η οθόνη του μ’ ένα κουμπί στο πλάι το ρολόι.

Το Xiaomi Haylou Solar LS05 φέρει μπαταρία 340mAH, με χρόνο αναμονής τις 30 – 35 ημέρες και χρόνο φόρτισης τις 2.5 ώρες. Με φυσιολογική χρήση η μπαταρία του φτάνει για τις 15 ημέρες, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η 24ώρη παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού. Tο ρολόι είναι κατασκευασμένο από κράμα ψευδαργύρου και μέταλλο. Το συνολικό μήκος του λουρακιού είναι 180 – 230mm, ενώ το πλάτος του είναι 20mm. Το σώμα του ρολογιού έχει μήκος 45,3 mm.

Google news

 

Το Xiaomi Haylou Solar LS05 δεν χρησιμοποιεί το mi fit ή το amazfit αλλά την δικιά του εφαρμογή, την Haylou Fit που μπορείτε να βρείτε στο Google Playstore και στο Apple Store. Το ρολόι, βάση τα στοιχεία που δίνει τουλάχιστον το Cafago, φαίνεται ότι και αυτό δεν υποστηρίζει μάλλον τα ελληνικά, αλλά μόνο αγγλικά και κινέζικα. Αυτό βέβαια όπως έχω πει και για το πρώτο το LS01, δεν το μειώνει σαν ρολόι, αλλά για τα λεφτά του είναι μία πάρα πολύ καλή αγορά. Εξάλλου λίγα smartwatch δυστυχώς υποστηρίζουν επίσημα τα ελληνικά, ενώ όλα τα global υποστηρίζουν τ’ αγγλικά. Αλλιώς σαν λειτουργία, μετράει τους παλμούς της καρδιάς, καταγράφει τον ύπνο σας, σας δείχνει ειδοποιήσεις από διάφορες εφαρμογές του κινητού, έχει ξυπνητήρι, ειδοποιήσεις για κλήσεις και μηνύματα, απομακρυσμένη διαχείριση της κάμερας του κινητού, ενώ παίρνει ενημερώσεις μέσω ΟΤΑ. Το ρολόι υποστηρίζει 12 αθλητικά modes και είναι τα Jogging, Fast walking, biking, climbing, running indoor, spinning, yoga, gym, free training, basketball, football και boating όπως τα γράφει στο Cafago.

AliExpress WW Banggood WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram