Tronsmart Onyx Free – Αποκτήστε τ’ ασύρματα ακουστικά με λειτουργία αποστείρωσης στα 32€ και από την Ιταλική αποθήκη του Geekbuying!

Μοίρασε την γνώση...

Δυστυχώς ο κορονοϊός έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και στην καθημερινότητά μας, οπότε καλό είναι να τον έχουμε υπόψιν σε πολλά πράγματα πια. Όπως τ’ ακουστικά, που πριν μπορεί να τα χρησιμοποιούσαμε άφοβα…τώρα όμως!? Γι’ αυτό και η Tronsmart, μία εταιρεία που είναι όνομα θεσμός θεωρώ στα προϊόντα ήχου και μην ξεχνάτε ότι είχαμε το φοβερό ηχείο της σαν δώρο στον προηγούμενο διαγωνισμό μας – Tronsmart Element T6 Max – τώρα μας παρουσιάζει τα τελευταία της ασύρματα ακουστικά Tronsmart Onyx Free, που εκτός από την φοβερή τιμή που θα τα βρείτε με το κουπόνι μας στο Geekbuying, έχουν και λειτουργία αποστείρωσης τους μέσω UV, για να είστε πάντα σίγουροι ότι είναι απόλυτα ασφαλές να τα χρησιμοποιήσετε. Λεπτομέρειες για την προσφορά θα βρείτε εδώ.

banner

Θα ξεκινήσω μ’ ένα συγκριτικό πίνακα που έχουν ανεβάσει στο Geekbuying, έτσι ώστε να δείτε με μία ματιά γιατί πρέπει να τα διαλέξετε…

Διαφήμιση

 

Μιας και στην εικόνα μπορείτε να δείτε και τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων ασύρματων ακουστικών, ας δούμε αυτά που πραγματικά αξίζει να προσέξουμε…

Google news

Κατ’ αρχάς αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν απ’ όλα τ’ άλλα ασύρματα ακουστικά είναι η δυνατότητα που έχει το κουτί αποθήκευσης για αποστείρωση των ακουστικών μέσω UV, όταν την ίδια ώρα και είναι αδιάβροχα χάρις το IPX7, που διπλασιάζει την προστασία. Μάλιστα για να με πιστέψετε, δείτε και το παρακάτω βίντεο….

Redmagic WW Banggood WW

Όπως βλέπετε χάρις το IPX7, μπορείτε ν’ απολαύσετε την μουσική που ακούτε ανεξάρτητα εάν βρέχει ή έχετε ιδρώσει πολύ!  Χάρις την τεχνολογία της Qualcomm, έχετε μία σταθερή σύνδεση με το κινητό σας μέχρι και τα 15 μέτρα μακρυά, με τον καλύτερο ήχο, εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση και με πολύ χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας. Επίσης φέρει την τεχνολογία ήχου Qualcomm® aptX™, που προσφέρει στον χρήστη μία πραγματική εμπειρία ακρόασης Hi-Fi. Τ’ ακουστικά φέρουν και διακόπτες αφής για πιο άνετη λειτουργία των ακουστικών. Οι διακόπτες αυτοί της Panasonic εξασφαλίζουν ακριβέστερο έλεγχο, ενώ την ίδια ώρα μειώνουν την πίεση του αυτιού πάνω από 2 φορές.

 

Σίγουρα ένα από τα πιο άνετα ακουστικά με έλεγχο μέσω κουμπιών στον κόσμο. Η μπαταρία που φέρουν τ’ ακουστικά δίνουν την δυνατότητα ν’ ακούσετε για 7 ώρες συνεχόμενα μουσική ή 35 ώρες με την βάση φόρτισης. Τ’ ακουστικά συνδέονται αυτόματα με την τελευταία συσκευή που είχαν συνδεθεί, με το που ανοίγετε το κουτί φόρτισης. Τ’ ακουστικά έχουν δυνατότητα να παίζουν ή μονοφωνικά ή στερεοφωνικά, ανάλογα με το πως τα φοράτε, μόνο το ένα ή και τα δύο μαζί. Η βάση φόρτισης φορτίζει γρήγορα με την χρήση της Type C θύρας που έχουν. Τ’ ακουστικά φέρουν πολύ συμπαγή και στέρεο σχεδιασμό, μεταφέρονται εύκολα παντού. Επίσης έχετε την δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε με Siri ή τον βοηθό της Google, από τα ακουστικά με ένα απλό πάτημα.


 

 

Το Geekbuying τρέχει φοβερή προσφορά μέχρι και την 1η Ιούνη, όπου με το κουπόνι ONYXFREE, θα μπορείτε να τ’ αποκτήσετε με μόλις 34.99$ ή κάτι λιγότερο από 32€! Εμείς φυσικά θα συνεννοηθούμε να αποκτήσουμε ένα δείγμα για παρουσίαση και για να σας το δώσουμε δώρο σε κάποιο τυχερό σε μελλοντικό διαγωνισμό.

 

Εσείς φυσικά δεν ξεχνάτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω του μπάνερ που έχω αμέσως μετά, των φοβερών αυτών και 100% ασφαλών ασύρματων ακουστικών από το Geekbuiyng, με το κουπόνι που σας έχω δώσει, ώστε να μπορώ να ζητήσω και άλλα πράγματα για εσάς και να σας τα παρουσιάσω και να σας τα δώσω μέσω κάποιου διαγωνισμού!

 

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram