Vodafone: Από σήμερα διαθέσιμα τα 20GB και 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους δωρεάν

Μέσα από τα My Vodafone app και My CU app, τα οποία καταγράφουν δυναμική πορεία και εντυπωσιακές επιδόσεις, όλοι οι πελάτες κινητής Vodafone και CU μπορούν από σήμερα, Δευτέρα 4 Μάϊου 2020 έως και την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 να αποκτήσουν δωρεάν 20GB και 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους για να μοιραστούν τις στιγμές που περιμένουν, με περισσότερη επικοινωνία, στο πλαίσιο της εταιρικής πρωτοβουλίας της Vodafone #μαζί_ξεκινάμε πάλι.
Τα My Vodafone app και My CU app αναπτύσσονται δυναμικά, έχοντας προσελκύσει 300.000 νέους μοναδικούς χρήστες μέσα σε έξι μήνες, εκ των οποίων 100.000 τις τελευταίες εβδομάδες. Συνολικά, τις δύο εφαρμογές της Vodafone χρησιμοποιούν πλέον περισσότεροι πάνω από 1,3 εκατ. πελάτες της Vodafone Ελλάδας, καταγράφοντας μία αύξηση που ξεπερνά το 25% τους τελευταίους έξι μήνες.

H δωρεάν προσφορά των 20GB και των 1000 λεπτών προς όλα τα εθνικά δίκτυα αφορά οικιακούς και εταιρικούς πελάτες Vodafone – συμβολαίου, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής – με διάρκεια 15 ημέρες από την ημερομηνία ενεργοποίησης.  H ενεργοποίηση γίνεται μέσα από το My Vodafone app και το My CU app για τους πελάτες CU, αντίστοιχα.

Το My Vodafone App για Android και iOS
Το My CU App για Android και iOS

Τα My Vodafone app και My CU app αποτελούν βασικά σημεία επαφής των πελατών της Vodafone με την εταιρεία.
Μέσα από αυτά μπορούν να δουν τη χρήση του προγράμματός τους, να αγοράσουν πακέτα επικοινωνίας, να επικοινωνήσουν με τη Vodafone για κάποιο ζήτημα που αντιμετωπίζουν, να πληρώσουν τον λογαριασμό ή να κάνουν ανανέωση υπολοίπου για τους ίδιους ή και για τρίτους, να διαχειριστούν τα 5ψήφια SMS τρίτων εταιρειών, να χρησιμοποιήσουν το Shake it! για να κερδίσουν δώρα επικοινωνίας ή να αξιοποιήσουν τα καινοτόμα προγράμματα επιβράβευσης πελατών Vodafone Thank You και CU Around για προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών σε πολύ προνομιακές τιμές.

Η Vodafone επενδύει στρατηγικά στον ψηφιακό της μετασχηματισμό και στην ανάπτυξη των πιο σύγχρονων εφαρμογών και εργαλείων με στόχο να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση και περισσότερες καινοτομίες στους πελάτες της, ενισχύοντας τα ψηφιακά της κανάλια.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Πηγή: Zougla.gr

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα