XIDU PhilMac – Ένα mini pc που αισθάνεται σαν Mac και είναι Mini!

Μοίρασε την γνώση...

Η XIDU είναι μία εταιρεία που σας έχουμε δείξει πολλές φορές και που αξίζει να δει κάποιος που θέλει να δοκιμάσει κάτι καλό και αξιόπιστο σε laptop και notebook. Τώρα έρχεται με μία νέα πρόταση, το XIDU PhilMac, ένα mini pc που αισθάνεται MAC!

banner

Η XIDU με ενθουσιασμό ανακοινώνει την κυκλοφορία του PhilMac, μιας εντελώς νέας σειράς προϊόντων Mini PC, σχεδιασμένου για χρήστες που λατρεύουν να διακοσμούν τα γραφεία τους και απαιτούν λειτουργίες υπολογιστών πλήρους μεγέθους.

«Η XIDU στοχεύει να προσφέρει έναν ολοκληρωμένο μίνι υπολογιστή εντός του επιθυμητού προϋπολογισμού στους νέους», δήλωσε ο ιδρυτής της XIDU. Σε όλους τους αρέσει τα προϊόντα της Apple και οι άνθρωποι τα θεωρούν ως βιομηχανικό πρότυπο, αλλά δεν μπορούν όλοι να τ’ αντέξουν οικονομικά. Το PhilMac μοιράζεται την ίδια τεχνική κατασκευής, CNC (Computer Numerical Control) με την Apple και αυτός ο τρόπος χρησιμοποιείται επίσης από πολλές μάρκες κοσμημάτων πολυτελείας παγκοσμίως όπως τις Cartier, Bvlgari κ.λπ. Διαθέτοντας αποκλειστικό κράμα μαγνησίου-αλουμινίου με συμπαγές μέγεθος, το PhilMac προσφέρει μια φανταστική λειτουργική διακόσμηση στο γραφείο σου.

Google news

Επιπλέον, για να φέρει έναν συμβατό επιτραπέζιο υπολογιστή, το PhilMac έχει μέγεθος 4,72 x 4,72 x 0,9 ίντσες. Και τώρα με τους επεξεργαστές Intel Quad-Core 9ης γενιάς που κυκλοφόρησαν την άνοιξη του 2020, το PhilMac τροφοδοτεί τα πάντα, από το γραφείο σας έως το home theatre. Έτσι, είτε εργάζεστε είτε διασκεδάζετε, είναι μια λύση για όλους. Μια ισχυρή καρδιά είναι το κλειδί για την επιτυχή απόδοση….

Dresslily WW Zaful WW

Το PhilMac διαθέτει το τελευταίο σύστημα ψύξης από το τμήμα μηχανικής XIDU, ανακαινισμένο με βάση το παραδοσιακό σύστημα ανεμιστήρα ψύξης, αυξάνοντας τη ροή αέρα κατά 1,5 φορές. Το PhilMac υποστηρίζει επίσης δύο οθόνες με αναπαραγωγή 4k μέσω διαφόρων λειτουργικών θυρών.

Με το XIDU PhilMac, δεν έχετε τίποτα να θυσιάσετε παρά μόνο τον ΧΩΡΟ!


Η XIDU δεν μας έχει δώσει ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση, τις ακριβές προδιαγραφές ή τη διαθεσιμότητα του PhilMac, αλλά δεδομένης αυτής της εμφάνισης και του συνθήματος τους, ν’ αναμένουμε να πληρώσουμε ένα κλάσμα του Mac Mini όταν τελικά κυκλοφορήσει. Να είσαστε σίγουροι ότι έχουμε να σας αποκαλύψουμε περαιτέρω πληροφορίες μόλις τις έχουμε. Παρακαλώ μείνετε συντονισμένοι!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram