Ακατάλληλο για πονόψυχους 😉📵🛑… Crash Test και Review στο Raged phone Doogee S68 pro 6/128gb (Video)

Μοίρασε την γνώση...

Εγώ τα σπάω εγώ πληρώνω λέει ένα λαϊκό άσμα… Το είχα υποσχεθεί ότι θα το σπάσω… ή θα προσπαθήσω να το σπάσω και… να η κατάληξη! Όπως και να έχει σήμερα θα δούμε το Review του σαν τηλέφωνο και το Crash test, που αν και έσπασε το πέρασε με επιτυχία!!!

banner

 

Ναι ίσως είναι το καλύτερο Raged κινητό που μπορείς να πάρεις … και μιλάω συνολικά… για να μην παρεξηγηθώ (επιδώσεις, χαρακτηριστικά και πρόσθετα (nfc, ανάστροφη ασύρματη φόρτιση κτλ) αλλά και αντοχή

Διαφήμιση

 

Θα το βρείς στην πολύ καλή τιμή των 172€ από το Banggood σε Flash Deals (+7,49€ μεταφορικά με EU Priority Line 100% χωρίς τελωνείο)

Google news

Link: https://bit.ly/2Wn9jNC

ChicMe WW Zaful WW

 

Για τους βιαστικούς ή αυτούς που δεν έχουν υπομονή να δουν το βίντεο….

1) 0:52 Πρόλογος και πρόγραμμα βίντεο


2) 4:24 Δείγματα φωτογραφίας και βίντεο

3) 8:48 Review τα + και τα –

4) 23:18 Τσεκ έντασης και ποιότητας ηχείου (αναπαραγωγή μουσικής)

5) 25:00 Τσεκ παιχνιδιού (Real Racing)

6) 26:48 Αναπαραγωγή Video 4K (1080p οθόνη)

7) 30:11 Crash Test

8) 35:03 Τα αποτελέσματα από κοντά… και αποφώνηση

 

Για περισσότερες προσφορές και κουπόνια Unpackan’s Daily selected Coupons

Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn

και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

 

Μερική επένδυση μουσικής από: www.bensound.com Royalty Free Music from Bensound

To Video σύγκρισης και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Sony Pictures


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram