Αποκτήστε το GM20, ένα “Apple watch” με λιγότερο από 11€, που μετράει πίεση και κορεσμό οξυγόνου, από το Cafago!

Μοίρασε την γνώση...

Στην αγορά θα βρείτε άπειρα smartwatch, τα περισσότερα με τις ίδιες λειτουργίες, κάποια με κάποιες έξτρα, με σχεδόν παρόμοια εμφάνιση και για διάφορες τσέπες. Από τα πιο γνωστά και χαρακτηριστικά είναι το Apple watch αλλά και το Amazfit GTS, αλλά με τιμή αρκετά υψηλή. Υπάρχει όμως και το GM20, που θυμίζει πάρα πολύ αυτά τα δύο, έχει περισσότερα χαρακτηριστικά να χρησιμοποιήσετε και με τιμή πάτος, αφού θα το βρείτε με λιγότερο από 11€, από το Flash Sales του Cafago!

banner

Το smartwatch GM20 θα το βρείτε στο μαύρο, ασημί ή ασημί με άσπρο λουράκι. Το λουράκι είναι από σιλικόνη για να μην ερεθίζει. Συνδέεται με το κινητό σας μέσω ΒΤ 4.0. Παραμένει συνδεδεμένο με το κινητό σας σε μία απόσταση μέχρι και τα 10 μέτρα, όπως όλες οι bt συσκευές. Το GM20 είναι συμβατό και με Android κινητά, αλλά και με iOS. Είναι αδιάβροχο και φέρει πιστοποίηση IP67. Για να το φορτίσετε την 90mAh μπαταρία του θα χρειαστείτε περίπου στις 2 ώρες. Μετά έχει δύο εβδομάδες χρόνο αναμονής και μία εβδομάδα χρόνο χρήσης. Οι διαστάσεις του πακέτου είναι 160 x 80 x 30mm και το βάρος του είναι 130g.

Διαφήμιση

 

Το GM20 είναι από τα ελάχιστα smartwatch που κυκλοφορούν που υποστηρίζει μέτρηση της αρτηριακής σας πίεσης, αλλά και τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα σας. Φυσικά και θα βρείτε όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες που συναντάμε συνήθως σε όλα τα smartwatch, όπως σε πραγματικό χρόνο παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, παρακολούθηση δραστηριότητας όλη την ημέρα, χρόνος άσκησης, θερμίδες που καίγονται, βήματα και χιλιόμετρα. Υποστηρίζει την παρακολούθηση της ποιότητας του ύπνου σας. Υποστηρίζει την αποτροπή απώλειας ρολογιού ή κινητού τηλεφώνου. Υποστηρίζει τον έλεγχο μουσικής κατά την αναπαραγωγή της στο κινητό σας. Η οθόνη του ενεργοποιείτε με το που σηκώνεται το χέρι σας. Λαμβάνετε ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα, εφαρμογές, βλέπετε τον καιρό, ξυπνητήρια, διάφορες υπενθυμίσεις. Το αδιάβροχο IP67 μπορεί να μην είναι για κολύμπι, αλλά θα καλύψει την καθημερινή σας ανάγκη άνετα.

Google news

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Cubot WW Atlas VPN


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram