Αποκτούμε το Amazfit Stratos 2 International Version στα 107€ από το Banggood και έπεται συνέχεια…!

Μοίρασε την γνώση...

Θέλω να πιστεύω ότι όλοι όσοι μας διαβάζουν, όταν ακούνε την λέξη Amazfit Stratos, την συνδέουν αυτόματα με τον φοβερό Unpackman και το iTechNews.gr. Εξάλλου εδώ, όχι εγώ αλλά ο Unpackman, σας έχει δείξει άπειρα κόλπα που μπορείτε να κάνετε με το Amazfit Stratos 2. Αλλά για να τα κάνετε, πρέπει να το έχετε πρώτα. Έτσι, τώρα με το κουπόνι που θα σας δώσω μπορείτε να το πάρετε από το Banggood με ασφάλεια τελωνείου πάντα, στα 107€, γλυτώνοντας να δώσετε 150€ που ξεκινάει αυτή την στιγμή Ελλάδα!

banner

Για τα χαρακτηριστικά του, θα βρείτε πάρα πολλά άρθρα στην αντίστοιχη κατηγορία του site – Stratos 2.

Διαφήμιση

 

Μερικά εν τάχυ…έχει βάρος 0.5 kg, μέγεθος οθόνης 1.34″ και ανάλυση 320×300 pixels. Περιέχει ενσωματωμένη μνήμη 4GB, συνδέετε μέσω BT και Wifi, διαθέτει αισθητήρες για βήματα, μέτρηση παλμών καρδιάς, παρακολούθηση ύπνου και άλλους. Από λειτουργίες, εκτός από τις συνηθισμένες, χάρις στα κόλπα που μας έχει δείξει ο Unpackamn, μπορεί να κάνει πάρα πολλά! Οι διαστάσεις του είναι 35 x 35 x 15 mm και έχει κερδίσει βραβείο reddot το 2018!

Google news

Δυστυχώς λόγο ότι έχουν χακάρει το κανάλι του Unpackman, δεν μπορώ να σας βάλω κάποιο δικό του βίντεο για το Stratos 2, οπότε σας βάζω αυτό του Banggood

Geekmaxi Many GEOs Banggood WW

Για να το αποκτήσετε σήμερα στα 107€, θα πάτε πρώτα στη σελίδα του Banggood, θα κάνετε login στον λογαριασμό σας και μετά θα πατήσετε το μπανεράκι από κάτω μέσω κάποιου browser. Όταν θα σας ζητηθεί το κουπόνι, εσείς θα βάλετε το BGAS119, για να πέσει η τιμή του ρολογιού στα 107€!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram