Apple – Στέλνει μήνυμα σε όσους λεηλάτησαν τα μαγαζιά της!

Η Apple έχει ένα ειδικό μήνυμα για εκείνους που κλέβουν iPhone από τα καταστήματά της: οι συσκευές εντοπίζονται.

Πολλά από τα καταστήματα της Apple λεηλατήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από ανθρώπους που αμαύρωσαν τις διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Όμως, η εταιρεία απενεργοποιεί τις συσκευές αυτές και τις καθιστά μη λειτουργικές.

«Παρακαλώ επιστρέψτε στην Apple στη Walnut Street» έγραφε το προειδοποιητικό μήνυμα που εστάλη σε iPhone και δημοσιεύθηκε στο Twitter. Το μήνυμα κάνει αναφορά στο κατάστημα στη Φιλαδέλφεια στο οποίο- όπως και σε εκείνα στη Ν. Υόρκη και την Ουάσινγκτον μεταξύ άλλων- έγινε πλιάτσικο. «Η συσκευή έχει απενεργοποιηθεί και παρακολουθείται. Οι τοπικές αρχές θα ενημερωθούν», ανέφερε ακόμη το μήνυμα.

Το σύστημα αυτό δεν είναι κάτι καινούριο που αφορά τις διαδηλώσεις που σαρώνουν τις ΗΠΑ και σε αρκετές περιπτώσεις υπήρξαν λεηλασίες καταστημάτων. Η Apple, σύμφωνα με το CNN, έχει εδώ και καιρό ειδικό λογισμικό στα iPhone που εκτίθενται στα καταστήματα, προκειμένου να εντοπίζονται οι κλεμμένες συσκευές. Αυτό το λογισμικό δεν υπάρχει στα τηλέφωνα που αγοράζουν οι πελάτες.

Ο Τιμ Κουκ έκανε αναφορά στη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, σε εσωτερικό υπόμνημα προς τους εργαζόμενους της Apple. Tο οδυνηρό παρελθόν (του ρατσισμού) είναι ακόμα παρών και «ο θάνατος του Τζορτζ Φλόιντ αποτελεί μία συγκλονιστική και τραγική απόδειξη του ότι πρέπει να στοχεύσουμε πολύ υψηλότερα από ένα “κανονικό” μέλλον, οικοδομώντας ένα που θα ανταποκρίνεται στα υψηλότερα ιδανικά της ισότητας και της δικαιοσύνης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο CEO της Apple.

«Δεν μπορούμε να εξυμνούμε μία κοινωνία εάν δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι κάθε άτομο, που δίνει σε αυτή τη χώρα την αγάπη του, την εργασία και τη ζωή του, θα είναι ελεύθερο από το φόβο», σημείωνε ακόμη και έκανε λόγο για φυλετικές διακρίσεις και αδικίες ακόμη «και στο δικαστικό μας σύστημα.

 

 
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.lifo.gr/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα