Bluetooth Ηχείο Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition: Το πολύ καλό μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο;

Μοίρασε την γνώση...

Το καλοκαίρι έχει πλέον φτάσει! Είναι λοιπόν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, αν δεν διαθέτουμε, να αγοράσουμε ένα φορητό ηχείο Bluetooth! Η μουσική μας φτιάχνει την διάθεση και μας βοηθάει να περάσουμε καλύτερα, ιδιαίτερα στις καλοκαιρινές εκδρομές ή στις διακοπές μας. Ποιο ηχείο όμως πρέπει να διαλέξουμε; Μα φυσικά κάποιο της εταιρείας Tronsmart! Η ποικιλία των μοντέλων της μπορεί να καλύψει κάθε μας ανάγκη. Όλα τα μοντέλα της έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ καλό ήχο και προσιτές τιμές.

Coupons from Banggood

Στις αρχές του 2020 η Tronsmart παρουσίασε το μοντέλο T6 Plus Upgraded Edition που πιστεύω ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλουμε και ακόμα περισσότερα. Από το όνομα αυτού του μοντέλου, είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση του T6 Plus που έχουμε ήδη παρουσιάσει στην ιστοσελίδα μας. Πολλοί φίλοι θα αναρωτιούνται: Ποια είναι η αναβάθμιση ή η βελτίωση αυτού του νέου μοντέλου; Με αυτό ακριβώς το θέμα θα ασχοληθούμε παρακάτω.

Διαφήμιση

Είναι γεγονός ότι το  T6 Plus είναι ένα δημοφιλές ηχείο που έκανε πολλές πωλήσεις. Το νέο μοντέλο T6 Plus Upgraded Edition διατηρεί όλες τις εξαιρετικές δυνατότητες που γνωρίζουμε και αγαπάμε. Συγχρόνως όμως έχει και αρκετές σημαντικές αναβαθμίσεις που το κάνουν ακόμα καλύτερο.

Google news

Σχεδίαση και κατασκευή

Η πρώτη βελτίωση του T6 Plus Upgraded Edition είναι το σχήμα του. Το αρχικό T6 Plus έχει σχήμα κυλίνδρου με μια προεξοχή όμως στο σημείο των κουμπιών χειρισμού. Είναι γενικά εύκολο στη μεταφορά αλλά ενοχλεί λίγο η προεξοχή, όταν το κρατάμε. Η αναβαθμισμένη έκδοση αντίθετα, έχει απόλυτα κυλινδρικό σχήμα με διάμετρο 84 mm και ύψος 210 mm. Το βάρος του είναι στα 750 gr, λίγο πιο βαρύ δηλαδή από τον προκάτοχό του που ζυγίζει 670 gr.

Το σώμα του ηχείου είναι κατασκευασμένο από μαύρο ABS πλαστικό, με εσωτερικό πλαίσιο αλουμινίου. Αυτά τα υλικά κατασκευής το κάνουν πολύ ανθεκτικό. Περιμετρικά το ηχείο καλύπτεται από διάτρητο μεταλλικό πλέγμα σε χρώμα μαύρο ή κόκκινο. Το πλέγμα διακόπτεται από μια ελαστική λωρίδα που περιλαμβάνει τα πλήκτρα χειρισμού. Στο επάνω μέρος του ηχείου υπάρχει ένα μεγάλο μεταλλικό περιστρεφόμενο κουμπί που χρησιμεύει για την αυξομείωση του ήχου. Πατώντας το κουμπί ενεργοποιείται η λειτουργία αναπαραγωγής / παύσης. Μια ακόμα διαφορά μεταξύ της αναβαθμισμένης έκδοσης και του αρχικού T6 Plus, είναι η διαφορετική αίσθηση στο πάτημα των κουμπιών χειρισμού. Σίγουρα το νέο μοντέλο προσφέρει καλύτερη απόκριση στο πάτημα των κουμπιών.

Ποιότητα ήχου

Όπως η αρχική έκδοση του T6 Plus, έτσι και η αναβαθμισμένη έκδοση χρησιμοποιεί την τεχνολογία SoundPulse της Tronsmart. Η τεχνολογία SoundPulse εξασφαλίζει καλύτερο διαχωρισμό μεταξύ διαφορετικών τμημάτων του ηχητικού φάσματος. Αυτή η τεχνολογία κάνει τον ήχο πολυδιάστατο και αναδεικνύει τα φωνητικά και τα μπάσα. Ακόμα η τεχνολογία SoundPulse εξασφαλίζει την ίδια υψηλή ποιότητα ήχου, ανεξάρτητα από την ένταση.


Το T6 Plus Upgraded Edition όπως και ο προκάτοχός του, διαθέτει κουμπί EQ (ισοστάθμισης ήχου) με τρεις προκαθορισμένες ρυθμίσεις. Η πρώτη είναι η βασική, για πιο ισορροπημένο ήχο. Η δεύτερη είναι η 3D για πιο βαθύ μπάσο και αίσθηση ότι ο ήχος έρχεται από διαφορετικές μεριές (3D). Αυτή η ρύθμιση λειτουργεί καλύτερα στην χαμηλή και μέση ένταση ήχου. Εάν θέλoυμε ακόμη περισσότερα μπάσα, μπορούμε να χρησιμοποιήσετε την τρίτη λειτουργία Deep Bass.

Η πιο σημαντική βελτίωση, κατά την γνώμη μου, που έκανε η Tronsmart με την Αναβαθμισμένη Έκδοση του T6 Plus, είναι η αλλαγή της θέσης των μεγάφωνων. Το αρχικό T6 Plus έχει ένα ζευγάρι μεγάφωνα 20 watt το καθένα, στην ίδια πλευρά του ηχείου. Έτσι έχουμε δυνατό ήχο, προς μια κατεύθυνση μόνο. Σίγουρα αυτή δεν είναι η καλύτερη επιλογή για να έχουμε διάχυση του ήχου στον χώρο. Στην αναβαθμισμένη έκδοση, τα μεγάφωνα έχουν τοποθετηθεί στις αντικριστές πλευρές του κυλίνδρου. Έτσι έχουμε πραγματικό στερεοφωνικό ήχο 360 μοιρών.

Τρόποι / θύρες σύνδεσης

Και οι δύο εκδόσεις του T6 Plus διαθέτουν πολλούς τρόπους σύνδεσης. Έχουν Bluetooth 5.0 για ασύρματη σύνδεση, θύρα USB για χρήση του ηχείου σαν Power Bank, θύρα micro-SD card για χρήση καρτών μνήμης με αρχεία ήχου, θύρα mini jack 3.5 mm για καλωδιακή σύνδεση πηγής ήχου και θύρα USB type-C για την φόρτιση του ηχείου.

Ακόμα διαθέτουν την τεχνολογία True Wireless Stereo (TWS) με την οποία μπορούμε να συνδέσουμε δύο ηχεία T6 Plus μεταξύ τους και το ένα θα λειτουργεί σαν αριστερό ηχείο και το άλλο σαν δεξί. Έτσι θα έχουμε μια πραγματικά στερεοφωνική τρισδιάστατη απόδοση ήχου στον χώρο μας. Προσοχή όμως! Για την λειτουργία αυτή πρέπει να χρησιμοποιήσουμε δύο όμοια ηχεία πρώτης έκδοσης ή αναβαθμισμένης έκδοσης.

Όμως στη νέα έκδοση T6 Plus Upgraded Edition έχει προσθέτει και η τεχνολογία σύνδεσης με ένα άγγιγμα μέσω NFC. Εάν το κινητό μας είναι συμβατό με αντιστοίχιση μέσω NFC, μπορούμε απλά να αγγίξουμε το κινητό μας στην περιοχή NFC του ηχείου, για άμεση και αυτόματη σύνδεση.

Συμπέρασμα

Το Bluetooth ηχείο Tronsmart Element T6 Plus Upgraded Edition σίγουρα αξίζει την προσοχή μας, αν ψάχνουμε κάποιο δυνατό και ποιοτικό Bleutooth ηχείο για το καλοκαίρι. Αν όμως διαθέτουμε ήδη την πρώτη του έκδοση, μάλλον δεν υπάρχει λόγος να το προτιμήσουμε. Αν δεν διαθέτουμε κανένα από τα δύο, νομίζω ότι πρέπει να επιλέγουμε το Upgraded Edition. Η κάπως αυξημένη τιμή του, δικαιολογείται απόλυτα σε σχέση με τις βελτιώσεις που προσφέρει, από την προηγούμενη έκδοση. Τελικά ναι! Το πολύ καλό μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο!

Μπορούμε να παραγγείλουμε το Tronsmart Element T6 Plus Upgraded Edition από της αποθήκες του  Geekbuying στην Γερμανία, σε τιμή περίπου 65 € και την πρώτη έκδοση του ηχείου στα 50 € περίπου. Η παράδοση γίνεται σε μια εβδομάδα, από την ημερομηνία αποστολής. Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Only the best toys for the best boys! Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati. [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram