Επαναφέρετε σβησμένα αρχεία στα Windows με το Windows File Recovery Tool από το Microsoft App Store!

Μοίρασε την γνώση...

Το Microsoft App Store μόλις ανέφερε ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Εάν κατά λάθος διαγράψετε ή χάσετε ορισμένα δεδομένα, αυτό το εργαλείο μπορεί να σας σώσει από πάρα πολλά προβλήματα!

banner

Το όνομα αυτού του εργαλείου είναι το Windows File Recovery Tool, το οποίο είναι ένα εργαλείο γραμμής εντολών που μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε φωτογραφίες, έγγραφα, βίντεο κ.λπ. ακόμα και αν αδειάσει ο σκληρός δίσκος. Υπόψιν το αρχικό κείμενο είναι στα γερμανικά, οπότε το link που σας δίνω είναι μέσω του google translate για να διαβάσετε το κείμενο στ’ αγγλικά. Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε ακόμη και να ανακτήσετε δεδομένα από μια συνδεδεμένη κάμερα ή κάρτα SD, αλλά δεν υποστηρίζει μονάδες δίσκου δικτύου.

Διαφήμιση

Το εργαλείο υποστηρίζει:

Google news
  • Εντοπίζει το όνομα αρχείου, λέξεις-κλειδιά, τη διαδρομή αρχείου ή την επέκταση στο ανακτημένο αρχείο
  • Ανάκτηση αρχείων JPEG, PDF, PNG, MPEG, Office, MP3 και MP4, ZIP κ.λπ.
  • Ανάκτηση αρχείων από σκληρό δίσκο, SSD, USB και κάρτα μνήμης
  • Υποστήριξη συστημάτων αρχείων NTFS, FAT, exFAT και ReFS

Είναι σίγουρο ότι αχρείαστο να είναι, ένα τέτοιο εργαλείο είναι δυστυχώς πολύ απαραίτητο! Κατεβάστε το, εγκαταστήστε το και ελπίζω να μην σας χρειαστεί ποτέ!

Wondershare WW Tomtop WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram