Εταιρεία σας προστατεύει από το 5G με 300€…..και εδώ γελάνε!

Μοίρασε την γνώση...

Τι είναι η «Βιοασπίδα» που κοστίζει 300 ευρώ και σε σώζει από την επίδραση του νέου δικτύου!?

banner

Ήταν απλώς θέμα χρόνου να προσπαθήσει κάποιος να εξαργυρώσει όλη αυτή την υστερία με το 5G και τα fake news που ταξιδεύουν με αστραπιαία ταχύτητα.

Το οποίο συνδέθηκε φυσικά και με την πανδημία του κορονοϊού, άλλοτε πως το 5G προκαλεί και άλλοτε πως απλώς εξαπλώνει τον ιό.

Google news

Μόνο που το πράγμα έγινε αληθινό όταν κάποιοι άρχισαν να κατεβάζουν κεραίες, να καίνε υποσταθμούς και να επιτίθενται ακόμα και σε υπαλλήλους παρόχων κινητής.

Geekmaxi Many GEOs Atlas VPN

Μια εταιρία προσφέρει πλέον τη λύση σε όλο αυτό το ανύπαρκτο δράμα, καθώς με μερικές εκατοντάδες ευρώ αποκτάς ένα στικάκι USB με ένα αυτοκόλλητο πάνω του.

5GBioShield λένε την ανεκδιήγητη ιδιωτική πρωτοβουλία που διαθέτει με το αζημίωτο την «πρώτη στην αγορά προστασία πλήρους φάσματος», ένα σύστημα κατά της «επιβλαβούς ακτινοβολίας, της ηλεκτρο-ομίχλης και της βιολογικής ρύπανσης».


Το προϊόν, που κοστίζει 315 ευρώ, φτιάχνει υποτίθεται έναν ολογραφικό θόλο όταν συνδεθεί σε ηλεκτρονική συσκευή, ώστε να «αποκαταστήσει τη συνοχή της γεωμετρίας των ατόμων».

Η βρετανική εταιρία Pen Test Partners αποφάσισε να το ελέγξει και βρήκε πως είναι ένα απλό στικάκι USB με μνήμη μάλιστα μόλις 128 ΜΒ! Η έκπληξη εδώ ήταν το γεγονός ότι εξακολουθούν να κυκλοφορούν τόσο μικρά στικάκια.

«Κατά τη γνώμη μας», λέει η εταιρία που ειδικεύεται στον έλεγχο συστημάτων ασφαλείας, «το 5G Bioshield δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα USB των 5 λιρών με ένα αυτοκόλλητο πάνω του»…

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.newsbeast.gr/

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram