Kospet Prime SE – Δείτε την παρουσίαση και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας να το κερδίσετε!

Το Kospet Prime SE σας το έχω ήδη παρουσιάσει σε βίντεο μέσα από το κανάλι του iTechNews.gr, σε δύο βίντεο μάλιστα, ένα όταν το πήρα και ένα μετά από δύο εβδομάδες χρήσης! Σας είχα υποσχεθεί επίσης ότι μετά την ανακήρυξη του νικητή και μετά την αποστολή του δώρου του, του προηγούμενου διαγωνισμού μας με δώρο το εντυπωσιακό Tronsmart T6 Element Max, θα ερχόταν νέος διαγωνισμός με δώρο το εν λόγο ρολόι! Ε λοιπόν ήρθε η ώρα! Ας δούμε πρώτα λίγο τα χαρακτηριστικά του και μετά έρχεται και ο διαγωνισμός μας!

Το Kospet Prime SE το πήρα από το Banggood, χάρις την συνεργασία που έχω μαζί του. Γι’ αυτό να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ όσους κάνανε αγορές μέσω του iTechNews.gr στο Banggood, δείχνοντας έτσι στο κατάστημα ότι αξίζει να ασχοληθεί μαζί μας και να έχω δώρα για εσάς, όπως το Kospet Prime SE. Έτσι, όταν είναι να κάνετε αγορές από το Banggood, αρκεί να πατάτε πρώτα στο μπανεράκι του που υπάρχει στην πρώτη σελίδα δεξιά μέσα από τον browser σας, ώστε να καταγραφεί η αγορά στο iTechNews.gr και να “απαιτήσω” και άλλα δώρα για εσάς…γιατί έχω κι άλλα!


Banggood WW

Το Kospet Prime κυκλοφορεί ουσιαστικά σε δύο εκδόσεις: Η μία είναι η “μικρή”, η Kospet Prime SE και η “κανονική”. Η διαφορά μεταξύ των δύο εκδόσεων είναι μόνο στην μνήμη. Έτσι το Kospet Prime SE έχει 1GB RAM + 16GB ROM, ενώ το Kospet Prime έχει 3GB RAM + 32GB ROM. Το εάν παίζει σημασία…δείτε τα δύο βίντεο και κυρίως το δεύτερο όπου έχω φτιάξει το ρολόι και έχω ενεργοποιήσει διάφορα κόλπα, για να δείτε εάν αξίζει ή όχι η μικρή έκδοση.

Το Kospet Prime SE έχει για επεξεργαστή τον MTK6739 1.25GHZ, έχει RAM 1GB όπως σας έχω πει και ROM 16GB. Το ρολόι παίρνει κανονική κάρτα SIM, για να κάνετε τις κλήσεις σας μέσω αυτού ή και μέσω του κινητού σας φυσικά, αφού συνδέεται με το κινητό μέσω bluetooth 4.0. Σαν κινητό υποστηρίζει GSM+WCDMA+FDD-LTE+TDD-LTE, ενώ υποστηρίζει και την Β20 στο 4G. Η SIM που παίρνει είναι nano SIM. Το ρολόι βέβαια συνδέεται και μέσω WiFi με το διαδίκτυο, ενώ υποστηρίζει GPS/GLONASS/A-GPS.

Η οθόνη του ρολογιού είναι έγχρωμη αφής 400 x 400pixels. Στο πλάι έχει δύο κουμπιά για να σας βοηθήσουν στην πλοήγηση του ρολογιού. Εκεί θα βρείτε, ανάμεσα στα δύο κουμπιά, τις δύο κάμερες που διαθέτει το ρολόι. Η μία, η μπροστινή που χρησιμοποιείτε και για το Face ID που υποστηρίζει για να ξεκλειδώσει το ρολόι, είναι 2.0MP, ενώ ακριβώς δίπλα στο πλάι, η κάμερα που έχει είναι 8.0MP (5MP software update). Υπόψιν το Face ID δουλεύει μεν, αλλά πρέπει να υπάρχει αρκετό φως…αλλιώς δεν θα ξεκλειδώσει ποτέ! Το ρολόι είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και κεραμικό, το κύριο μέρος του. Το λουράκι είναι από σιλικόνη, ενώ στο Banggood θα βρείτε ανταλλακτικά λουράκια σε καφέ και μαύρο, εάν θέλετε να το αλλάξετε. Το συνολικό μήκος του ρολογιού είναι 274mm, ενώ το πλάτος που έχει το λουράκι είναι 24mm. Υπόψιν μπορείτε να το αλλάξετε με ότι άλλο θέλετε λουράκι ίδιου πλάτους. Το ρολόι ζυγίζει 86 γραμμάρια.


Banggood WW

 

Η μπαταρία που έχει το Kospet Prime SE είναι χωρητικότητας 1260mAh. Όπως αναμένεται, και από την χρήση που του έκανα, μία φυσιολογική χρήση με ενεργές ειδοποιήσεις, ενεργό το GPS, η μπαταρία του μου κράτησε λίγο λιγότερο από 1.5 ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε βράδυ θα πρέπει να το φορτίζεται. Αλλιώς ο χρόνος αναμονής του είναι 5 ημέρες και θα χρειαστείτε περίπου 3.5 ώρες για να φορτίσει πλήρως. Για να φορτίσει χρησιμοποιείτε την βάση φόρτισης που έχει μέσα στην συσκευασία.

Το Kospet Prime SE είναι ένα κανονικό κινητό! Και γιατί το λέω αυτό…μα γιατί τρέχει Android 7.1. Έτσι μέσα στο ρολόι έχετε κανονικό Google Playstore, από όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε ότι εφαρμογή θέλετε! Όπως θα δείτε στο βίντεο, έχει την δυνατότητα να εγκαταστήσετε 4-5 εφαρμογές απευθείας μέσα από το ρολόι, αλλά εγώ εγκατέστησα ένα pdf viewer, όπου είδα κανονικά ένα αρχείο pdf που του φόρτωσα. Υπόψιν μπορείτε να του εγκαταστήσετε ότι θέλετε, σε λογικά πλαίσια πάντα και φυσικά πάντα ελαφριές εφαρμογές.

Από θέμα λοιπόν λειτουργιών, υποστηρίζει καταγραφή των καρδιακών σας παλμών, έχει δυνατότητα για φωνητική αναζήτηση, σερφάρετε κανονικά στο διαδίκτυο, σας ειδοποιεί για κλήσεις, μηνύματα, ειδοποιήσεις από διάφορες εφαρμογές. Επίσης μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τις δύο κάμερες που έχετε για φωτογραφίες και βίντεο ή να διαχειριστείτε την κάμερα του κινητού σας από εκεί. Σας δείχνει τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες, ενσωματώνει το Google Maps ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή που είσαστε, έχει κουμπιουτεράκι, , music player, παίζει μουσική το ίδιο στις ειδοποιήσεις ή απλώς δονείτε, έχει χρονόμετρο. Υποστηρίζει από αρχεία ήχου τα Mp3, wma και flac, από αρχεία βίντεο τα Mp4, rmvb και rm, ενώ από φωτογραφίες μπορείτε να σας δείξει Jpg, png και gif χωρίς πρόβλημα.

 

Το Kospet Prime Se είναι συμβατό με κινητά με Android 5.1 και άνω ή με iOS 9.0 και άνω. Για να συνδεθεί το ρολόι χρησιμοποιεί την εφαρμογή WiiWatch 2, που δεν είναι κακή έχω να πω. Την εφαρμογή μπορείτε να την βρείτε στο Google Playstore ή στο Apple Store. Το Kospet Prime Se φέρει πιστοποίηση IP67, άρα είναι ουσιαστικά splashproof και δεν συνιστάτε για κολύμπι άλλες δραστηριότητες.


Banggood WW

 

Ας δούμε όμως και τα δύο βίντεο που σας έχω ετοιμάσει. Το πρώτο δείχνει το όλο unboxing και την πρώτη λειτουργία, ενώ το δεύτερο είναι μετά από 2 εβδομάδες χρήσης, όπου έχω μάθει ουσιαστικά το ρολόι και έχω ενεργοποιήσει κάποια πράγματα που έχει για να λειτουργεί πιο ομαλά και πιο ωραία.

 

 

Το Banggood μέχρι και τις 18 Μαΐου το δίνει σε προσφορά στα 102.99$ ή 95.5€, ενώ εάν είστε νέος πελάτης σας δίνει και ένα κουπόνι 20$ να χρησιμοποιήσετε, οπότε η τιμή του πέφτει στα 82,99$ ή 77€, μία τιμή πάρα πολύ καλή για τα χαρακτηριστικά του. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο μπανεράκι από κάτω μέσω κάποιου browser, για να βοηθήσετε έτσι το iTechNews.gr να ζητήσει και άλλα δώρα από το Banggood για εσάς!

 

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

 

Ώρα να μιλήσουμε τώρα και για τον διαγωνισμός μας. Δώρο φυσικά το Kospet Prime Se που σας παρουσίασα πιο πάνω. Νικητής ένας, που μένει μόνιμα σε Ελλάδα ή Κύπρο και είναι άνω των 16 ετών. Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα, 14 Μαΐου 2020 και ώρα 21:00 και θα κρατήσει ένα μήνα, δηλαδή μέχρι και τις 14 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:59:59. Για να πάρετε μέρος ακολουθείτε τις οδηγίες που σας βγάζει η εφαρμογή της Gleam. Υπόψιν χρησιμοποιείτε αυτός ο τρόπος για να είναι αδιάβλητος ο διαγωνισμός, αφού όλα τα κάνει η εφαρμογή, όπως και να διαλέξει τον τελικό νικητή στο τέλος!

 

Ο διαγωνισμός μας τελείωσε. Ευχαριστώ όλους όσους πήρανε μέρος. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Αύριο, τρίτη 16/6/2020 θα ανακοινωθεί ο νικητής εδώ.

 

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

 

Kospet Prime SE

Και μην ξεχνάτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω του site, για να μπορώ να ζητάω δώρα για μελλοντικούς διαγωνισμούς, πατώντας πριν στο μπανεράκι από κάτω!


Banggood WW

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram