Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τα πιο ποιοτικά αμάξια για το 2020! Πρώτα τα Dodge της Hyundai, τελευταία η Tesla!

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης,σήμερα η αμερικανική αρχή JD Power κυκλοφόρησε μια νέα έκθεση σχετικά με την έρευνα ποιότητας του αυτοκινήτου για το 2020. Η έκθεση δείχνει ότι ανάμεσα σε 33 μάρκες αυτοκινήτων, η Tesla κατατάσσεται στην τελευταία θέση.

Αναφέρεται ότι η JD Power διεξάγει αυτήν την έρευνα ποιότητας για 34 χρόνια. Η στατιστική μέθοδος του πρακτορείου είναι η συλλογή δεδομένων με την έρευνα των ιδιοκτητών αυτοκινήτων που αγόρασαν νέα αυτοκίνητα σε 50 πολιτείες των ΗΠΑ, 90 ημέρες αργότερα. Αναφέρεται ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί τον αριθμό των προβλημάτων ανά 100 οχήματα (PP100) ως μέτρο ποιότητας.

Συγκεκριμένα, οι πέντε πρώτοι είναι οι Dodge, Kia, Chevrolet, Ram και Genesis (πολυτελείς μάρκες της Hyundai Motor) και στις τελευταίες θέσεις είναι οι Mercedes-Benz, Volvo, Audi, Land Rover και Tesla.

Σύμφωνα με την κατάταξη, οι Dodge και Kia αντιμετώπισαν 136 προβλήματα ανά 100 οχήματα, έχοντας ισοπαλία στην πρώτη θέση. Η κατάταξη πάντως των Dodge αυξήθηκε κατά 7 θέσεις σε σύγκριση με πέρυσι.

Οι Chevrolet και Ram αντιμετώπισαν 141 προβλήματα ανά 100 οχήματα, έχοντας έτσι ισοπαλία για τη δεύτερη θέση. Μεταξύ αυτών, η κατάταξη της Ram αυξήθηκε κατά 19 θέσεις σε σύγκριση με πέρυσι. Η Genesis έφτασε στην πέμπτη θέση με 142 προβλήματα ανά 100 οχήματα.

Αυτή τη φορά, ο πιο αξιοσημείωτος είναι ο κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων Tesla, ο οποίος εισήλθε στη λίστα για πρώτη φορά, αλλά στο κάτω μέρος της λίστας. Αναφέρεται ότι για κάθε 100 οχήματα Tesla θα αντιμετωπίσει 250 προβλήματα, πολύ υψηλότερα από τον μέσο όρο της βιομηχανίας των 166.

Αναφέρεται ότι η εταιρεία στο παρελθόν δεν επέτρεπε στην JD Power να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη για τη συλλογή δεδομένων, γι’ αυτό και δεν είχε εμφναιστεί μέχρι στιγμής στην λίστα αυτή. Αλλά αργότερα, η εταιρεία δεν επέτρεψε στον οργανισμό να διερευνήσει τους πελάτες του σε 15 πολιτείες μόνο, οπότε η εταιρεία στράφηκε να συλλέξει δείγματα από τις άλλες 35 πολιτείες για ενημέρωση.

Λίγο πριν από την κυκλοφορία των αποτελεσμάτων της έρευνας την Τετάρτη, το μοντέλο Υ της Tesla, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, αντιμετώπισε πολλά παράπονα. Αυτές οι καταγγελίες περιελάμβαναν εσφαλμένη ευθυγράμμιση των μερών του σώματος, καθίσματα που δεν είναι σταθερά στη βάση, προφυλακτήρες που πέφτουν στη βροχή και διαρροές στην καμπίνα.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.ithome.com/


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com