Παιχνιδοκονσόλα! Ποιος θέλει να παίξει 620 παιχνίδια στη τηλεόρασή του με μόλις €20.82!?

Αυτές τις κονσόλες τις θυμάμαι από παλιά, μιας και είναι η φτηνή έκδοση ενός Playstation. Χωρίς δυσκολία, την σύνδεες στην τηλεόραση και μπορούσες να παίξεις άπειρα παιχνίδια για άπειρες ώρες! Σαν και αυτή που σας βρήκα στο Cafago, όπου με μόλις 20.82€, αποκτάτε μία τέτοια κλασική κονσόλα για την τηλεόραση, που περιέχει 620 παιχνίδια να παίζετε! Το τέλειο μηχάνημα για μελλοντικά lockdown και όχι μόνο! Υπόψιν με την τιμή αυτή δεν έχετε και φόβο για τελωνείο!

Η συγκεκριμένη κονσόλα παιχνιδιών τηλεόρασης, όπως σας έγραψα περιέχει μόλις 620 παιχνίδια! Ποια είναι αυτά!? Όλα τα κλασσικά παιχνίδια που έχετε παίξει ή έχετε ακούσει σαν παιδιά. Ο επεξεργαστής εικόνας είναι 8 Bits και συνδέεται με την τηλεόραση μέσω καλωδίου AV (καρφάκια). Οπότε δείτε εάν το υποστηρίζει η τηλεόρασή σας πρώτα.

 

Το τηλεχειριστήριο είναι το πιο κλασσικό που έχετε δει με διαστάσεις 122 x 52 x 16mm και βάρος 69,2g. Η κονσόλα έχει διαστάσεις 130 x 100 x 45mm και βάρος 131.1g. με τα δύο χειριστήρια που περιέχει η συσκευασία, μπορούν να παίξουν δύο άτομα, οπότε είναι η τέλεια ευκαιρία για να παίξετε παιχνίδια με φίλους ή καλύτερα με τα παιδιά σας! Η σύνδεση και η όλη λειτουργία είναι πανεύκολη και μπορείτε να παίξετε μέσα σε λεπτά!


 

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα