Το νέο Apple iPad Pro θα φέρει A14X, X55 baseband και θα το δούμε το πρώτο εξάμηνο του 2021!

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με εκθέσεις ξένων μέσων ενημέρωσης, ο αξιόπιστος σε διαρροές L0vetodream, κυκλοφόρησε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το iPad Pro επόμενης γενιάς. Ο leaker είχε αποκαλύψει με ακρίβεια για το iPhone SE 2020 που κυκλοφόρησε τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου και για το iPad Pro 2020, που κυκλοφόρησε την τρίτη εβδομάδα του Μαρτίου.

banner

Σύμφωνα με αυτά τα νέα, η Apple σχεδιάζει να λανσάρει ένα νέο iPad Pro με chip A14X, σύνδεση 5G και οθόνη mini LED το πρώτο ή το δεύτερο τρίμηνο του 2021. Τόνισε επίσης ότι το νέο iPad Pro θα είναι εξοπλισμένο με το μόντεμ X55 της Qualcomm, το οποίο υποστηρίζει mmWave και sub-6GHz.

Διαφήμιση

Εδώ στο iTechNews.gr σας έχουμε πει ότι σχετικά με τη σειρά προϊόντων της Apple για iPad, έχει αναφερθεί νωρίτερα ότι η επερχόμενη τέταρτη γενιά iPad Air της Apple θα χρησιμοποιεί σύνδεση USB-C, ενώ το iPad mini νέας γενιάς θα διατηρήσει τη διεπαφή Lightning.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Goboo [CPS] Many GEOs Lightinthebox WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.ithome.com/Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram