Το Redmi 9 μπορεί να το δούμε και σαν POCO σε μερικές αγορές

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, το POCO έχει εξελιχθεί σε μια ανεξάρτητη μάρκα σε αγορές όπως την Ινδία και εξακολουθεί να μοιράζεται πόρους με τη Xiaomi σε πολλούς βασικούς τομείς όπως η ανάπτυξη προϊόντων.

banner

Το POCO X2 που κυκλοφόρησε στην Ινδία είναι το μετονομαζόμενο Redmi K30 4G. Ομοίως, το POCO F2 Pro που κυκλοφόρησε διεθνώς είναι το μετονομαζόμενο Redmi K30 Pro 5G. Οι διαθέσιμες πληροφορίες δείχνουν επίσης ότι το Redmi 9 ενδέχεται να κυκλοφορήσει σε ορισμένες αγορές με την επωνυμία POCO.

Διαφήμιση

 

Το iTechNews.gr έμαθε ότι η γερμανική εφαρμογή πιστοποίησης TUV Rheinland δείχνει ότι έρχεται μια νέα συσκευή POCO με αριθμό μοντέλου M2004J19PI.

Google news

Σύμφωνα με τα προηγούμενα έγγραφα πιστοποίησης των Bluetooth SIG και Wi-Fi Alliance, το μοντέλο M2004J19__ ανήκει στη σειρά κινητών τηλεφώνων Redmi 9. Αυτό δείχνει ότι μία από τις επερχόμενες συσκευές POCO μπορεί να είναι η μετονομασία Redmi 9. Επί του παρόντος, το Redmi 9 κυκλοφόρησε στην Ισπανία και την Κίνα.

AliExpress WW Banggood WW

 

Οι xda-προγραμματιστές δήλωσαν ότι εάν το Redmi 9 έχει κυκλοφορήσει στην Ινδία με το smartphone της μάρκας POCO, αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με το POCO M2 Pro. Το μοντέλο του POCO M2 Pro είναι το M2003J6CI, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Ινδία τον Ιούλιο.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.ithome.com/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram