Δροσιστείτε με €23.59 με τον αθόρυβο φορητό ανεμιστήρα της Xiaomi και το κουπόνι μας από το Cafago!

Μοίρασε την γνώση...

Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά και μαζί με αυτό και η ζέστη. Οπότε κάτι να μας δροσίζει είναι απαραίτητο. Πολλά υγρά, ένα καπέλο, αλλά για να μας κάνει κάποιος αέρα!? Καλή η βεντάλια, αλλά μετά από λίγο το χέρι πιάνεται. Εκεί έρχεται ο αθόρυβος φορητός ανεμιστήρας της Xiaomi, για να τον αποκτήσετε και με μόλις 23.59€ μέχρι τα τέλη Ιουλίου χάρις το κουπόνι που θα σας δώσω, από το Cafago, έξτρα έξοδα για αποστολή χωρίς τελωνείο!

banner

Ο αθόρυβος φορητός ανεμιστήρας της Xiaomi, κατασκευάζεται από την εταιρεία SOTHING που συνεργάζεται. Το μοντέλο αυτό έχει την κωδική ονομασία DSHJ-S-1907. Φέρει μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh για να μπορείτε να τον δουλεύετε χωρίς ρεύμα, ενώ φορτίζετε την μπαταρία του μέσω DC 5V, 1A. Ο ανεμιστήρας ζυγίζει μόλις 325g. Οι διαστάσεις του ανεμιστήρα είναι 115 x 170 x 215mm και θα τον βρείτε σε πράσινο και κόκκινο.

Διαφήμιση

 

Η μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh που σας ανέφερα ότι έχει, δίνει διάρκεια ζωής μπαταρίας 13 ωρών μετά την πλήρη φόρτιση στον ανεμιστήρα. Ο σχεδιασμός των 7 λεπίδων στον ανεμιστήρα, προάγει ομοιόμορφα τη ροή του αέρα για να προσφέρει ένα άνετο καλοκαιρινό αεράκι… Είναι εξοπλισμένο με κινητήρα χωρίς ψήκτρες DC, που του εξασφαλίζει ισχυρή αιολική ισχύ και δίνει βιώσιμη εμπειρία χρήστη. Ο ανεμιστήρας έχει δυνατότητα να στρίβει κατά 90°, ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες του ύψους των οικογενειών. Το αφαιρούμενο μπροστινό κάλυμμα προστασίας κάνει πολύ εύκολη την διαδικασία του καθαρισμού. Υποστηρίζει ρύθμιση ταχύτητας ανέμου τριών ταχυτήτων.

Google news

Για ν’ αποκτήσετε τον αθόρυβο φορητό ανεμιστήρα της Xiaomi, αυτό που θα κάνετε είναι να πάτε πρώτα στο Cafago, να μπείτε στον λογαριασμό σας και μετά θα πατήσετε στο μπανεράκι από κάτω. Όταν θα σας ζητηθεί το κουπόνι, εσείς θα βάλετε το CC2342 για να πέσει η τιμή του σας €23.59

Lightinthebox WW Banggood WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram