Δύο νέα κινητά μας ετοιμάζει η Xiaomi, το ένα με κάμερα 108MP! Δείτε τι μάθαμε….

Η Xiaomi, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρέπει να εργάζεται σε δύο νέα τηλέφωνα, με το premium μοντέλο να διαθέτει σαν κύρια κάμερα μία με ανάλυση 108 megapixel. Στοιχεία για αυτά τα δύο τηλέφωνα βρέθηκαν στον κώδικα της MIUI 12 και τα δύο τηλέφωνα έχουν την κωδική ονομασία «Gauguin» και «Gauguin Pro». Ο κώδικας υποδηλώνει ότι αυτά τα τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν στην Ινδία και την Κίνα, και υπάρχουν αναφορές και μιας παγκόσμιας παραλλαγής. Αυτό δείχνει ότι ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές στις προδιαγραφές στις διαφορετικές περιοχές. Σε αυτό το σημείο, είναι πολύ νωρίς για να υποθέσουμε πως θα ονομάζονται επίσημα αυτά τα τηλέφωνα μετά την κυκλοφορία τους.

Τα μέλη των XDA Developers, kacskrz και Deic, ανακάλυψαν αναφορές της σειράς Gauguin μέσα στον κώδικα MIUI 12. Τα μέλη εντόπισαν δύο τηλέφωνα Xiaomi στη σειρά και αυτά τα τηλέφωνα λέγονται ότι έρχονται με τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος. Τα δύο τηλέφωνα ονομάζονται Gauguin και Gauguin Pro. Το τηλέφωνο Gauguin της Xiaomi θα διαθέτει κύρια κάμερα 64 megapixel, ενώ το Gauguin Pro θα διαθέτει κύρια κάμερα 108 megapixel.

Ο κώδικας της MIUI 12 περιλαμβάνει επίσης τρεις αγορές για τη σειρά Gauguin – Κίνα, Ινδία και παγκόσμια. Αυτό σημαίνει ότι η Xiaomi όχι μόνο θα διαθέσει τα τηλέφωνα στην Κίνα και την Ινδία, αλλά και σε άλλες διεθνείς αγορές. Επιπλέον, ο κώδικας υποδηλώνει επίσης ότι το τηλέφωνο Gauguin αναμένεται να έχει αριθμό μοντέλου που θα τελειώνει με το J17, ενώ το τηλέφωνο Gauguin Pro θα έχει αριθμό μοντέλου που θα τελειώνει με το J17Pro. Ενώ ο κώδικας υποδηλώνει ότι και τα δύο τηλέφωνα θα τροφοδοτούνται από chipset Qualcomm, δεν περιγράφει λεπτομερώς τις ακριβείς λεπτομέρειες του επεξεργαστή.


Ο Κινέζος tipster Digital Chat Station διέρρευσε επίσης τις ίδιες πληροφορίες. Στο σχόλιο του προτείνει γενικά ότι οι εγχώριες εκδόσεις της σειράς Gauguin θα είναι διαφορετικές από τις διεθνείς εκδόσεις. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η Xiaomi θα τροποποιήσει ορισμένες προδιαγραφές στο παγκόσμιο μοντέλο ή μπορεί ακόμη και να την παρουσιάσει με διαφορετικό όνομα. Η Xiaomi το έχει κάνει στο παρελθόν και μπορεί να μοιάζει να αντιμετωπίζει τη σειρά Gauguin με τον ίδιο τρόπο.

Παρόμοια με τη σειρά Gauguin, ένα νέο μοντέλο Redmi K30 Ultra εντοπίστηκε επίσης να βρίσκεται στον κώδικα της MIUI 12. Αυτό το τηλέφωνο πιθανότατα θα παραμείνει δίπλα στα ήδη κυκλοφορούντα τηλέφωνα Redmi K30 και Redmi K30 Pro. Τα στοιχεία μέσα στον κώδικα δείχνουν ότι το Redmi K30 Ultra θα έρθει με μια αναδυόμενη κάμερα selfie. Η έκδοση MIUI 12 δείχνει επίσης ότι το νέο τηλέφωνο Redmi μπορεί να συνοδεύεται από μια τετραπλή πίσω κάμερα, μαζί με έναν πρωτεύοντα αισθητήρα 64 megapixel. Το τηλέφωνο αναμένεται να τροφοδοτείται από άγνωστο SoC MediaTek.


 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://gadgets.ndtv.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα