Εθεάθη το μοντέλο M2007J1SC της Xiaomi που θυμίζει πολύ το Mi 10 Pro+….

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Xiaomi εργάζεται σε μια νέα ναυαρχίδα που θα μπορούσε να είναι Mi CC10, Mi MIX 4 ή Mi 10 Pro +. Σύμφωνα με έναν γνωστό tipster, ένα τηλέφωνο με αριθμό μοντέλου M2007J1SC εντοπίστηκε στον ιστότοπο της κινεζικής αρχής πιστοποίησης MIIT και αναμένεται να είναι ένα από τα τρία τηλέφωνα, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει επίσημα. Η λίστα για τον αριθμό μοντέλου M2007J1SC δείχνει υποστήριξη 5G και δεν μοιράζεται άλλες λεπτομέρειες. Επιπλέον, ο tipster δήλωσε επίσης σε μια παλαιότερη ανάρτηση ότι αυτό το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει στην Κίνα τον Αύγουστο.

banner

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο Weibo, εντοπίστηκε ένα τηλέφωνο Xiaomi με αριθμό μοντέλου M2007J1SC σε μια λίστα MIIT που δείχνει υποστήριξη για 5G και LTE. Αυτός ο αριθμός μοντέλου θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι το Mi 10 Pro +, ή το Mi CC10, ή ακόμα και το Mi Mix 4 και σε αυτό το σημείο, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα. Υπάρχει επίσης πιθανότητα αυτό το τηλέφωνο να είναι μια εντελώς νέα σειρά smartphone από τη Xiaomi, αλλά αυτό φαίνεται λιγότερο πιθανό. Δεν ήταν δυνατή η ανεξάρτητη επαλήθευση αυτής της καταχώρισης.

Μαζί με τη νέα ανάρτηση, ο tipster ανέφερε επίσης σε μια παλαιότερη ανάρτηση δηλώνοντας ότι το τηλέφωνο με αυτόν τον αριθμό μοντέλου ενδέχεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο. Ωστόσο, καθώς η Xiaomi δεν έχει κοινοποιήσει καμία πληροφορία στο τηλέφωνο ή την ύπαρξη Mi CC10 ή Mi MIX 4.

Google news

Σε μια ξεχωριστή αναφορά, η κινεζική δημοσίευση CNMO μοιράστηκε αυτό που φαίνεται να είναι μια διαφήμιση για το Mi 10 Pro +, το οποίο συνοδεύεται από το σύνθημα «View Over the World» (μεταφρασμένο). Δείχνει επίσης ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει γρήγορη φόρτιση 65W, οθόνη 120Hz, κάμερα 100 megapixel, δυνατότητες ζουμ 12x και θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 865 5G SoC. Ωστόσο, τώρα που έχει ανακοινωθεί το Snapdragon 865+ SoC, μπορεί να είναι αυτό που τροφοδοτεί το φημολογούμενο τηλέφωνο.

Gshopper Many GEOs AliExpress WW

Μην ξεχνάτε ότι και χθες σας γράφαμε για το Mi 10 Pro+. Όπως βλέπετε όλο και περισσότερες πληροφορίες κυκλοφορούν για την νέα αυτή ναυαρχίδα, οπότε μην σας εκπλήξει εάν την δείτε σχετικά σύντομα. Εμείς πάντως είμαστε εδώ να σα ενημερώνουμε.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://gadgets.ndtv.com/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram