Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε το mid-range κινητό LG K31 το επόμενο άμεσο διάστημα!

Μοίρασε την γνώση...

Η LG δεν είναι ξένη στην αγορά των smartphone μεσαίας κατηγορίας. Αν και τα προϊόντα της δεν είναι τόσο δημοφιλή όσο αυτά των Samsung ή Huawei, η εταιρεία σχεδιάζει να λανσάρει ένα νέο smartphone μεσαίας κατηγορίας.

banner

Στην πραγματικότητα, η LG έχει κυκλοφορήσει ένα μεγάλο αριθμό τηλεφώνων της σειράς K. Αυτά τα πιο προσιτά τηλέφωνα, παρέχουν περισσότερες επιλογές για τους χρήστες με περιορισμένο προϋπολογισμό. Η τελευταία έκθεση επισημαίνει ότι το επόμενο smartphone μεσαίας κατηγορίας της LG αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Διαφήμιση

Μια συσκευή με το όνομα LG K31 ανακαλύφθηκε πρόσφατα στο Google Play Console. Με βάση τις προδιαγραφές της έκθεσης, θα πρέπει να είναι μια πολύ φθηνή συσκευή. Το K31 είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή MediaTek Helio P22 και είναι εξοπλισμένο με 2 GB RAM. Εκτός από τις παραπάνω πληροφορίες, το εκτεθειμένο φύλλο προδιαγραφών δείχνει επίσης ότι θα χρησιμοποιεί σχεδιασμό οθόνης διάτρησης με ανάλυση HD + (720 x 1520) και το τηλέφωνο θα είναι επίσης εξοπλισμένο με Android 10.

Google news

Αλλά πέρα από αυτό, επί του παρόντος γνωρίζουμε πολύ λίγα για αυτό το τηλέφωνο.

Banggood WW Govee Many GEOs

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή: www.ithome.com


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram