H Realme φέρνει την ταχύτερη φόρτιση στον κόσμo… από το 0 στο 33% σε 3 λεπτά!!!

Η realme, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο brand smartphone στον κόσμο, παρουσιάζει επίσημα σήμερα, την τεχνολογία 125W UltraDART Flash Charging, καθιστώντας την realme την πρώτη εταιρεία smartphone που φέρνει την πιο προηγμένη τεχνολογία φόρτισης στον κόσμο. Η τεχνολογία Realme Dart Flash Charging συνεχίζει να εξελίσσεται από 30W, σε 50W, έως 65W, και φτάνει τώρα στο εκπληκτικό 125W. Η ανάπτυξη αυτή έχει μεγάλη σημασία στην εποχή του 5G για την καλύτερη διαχείριση της διάρκεια ζωής της μπαταρίας των 5G smartphones.

Η χαμηλή μπαταρία ενοχλεί πάντα τους χρήστες. Δεδομένου ότι είναι σχεδόν αδύνατο να σημειωθεί βραχυπρόθεσμα μια σημαντική ανακάλυψη στην ενεργειακή πυκνότητα της μπαταρίας και ο εσωτερικός χώρος των κινητών τηλεφώνων είναι περιορισμένος, η γρήγορη φόρτιση έχει γίνει ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να εξασφαλιστεί μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Έτσι, η τεχνολογία 125W UltraDART Flash Charging είναι ιδιαίτερα σημαντική και η κορυφαία λύση μεταξύ όλων των τεχνολογιών γρήγορης φόρτισης.

3 λεπτά φόρτισης για 33%

Πώς να λύσετε το πρόβλημα του άγχους για την χαμηλή μπαταρία; Η realme καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να φέρει επιτέλους την τεχνολογία 125W UltraDART Flash Charging. Ξεχωρίζοντας από κάθε άλλη λύση γρήγορης φόρτισης, η realme πιστεύει ότι είναι πιο σημαντικό να ξαναζωντανέψει το τηλέφωνο σας στο συντομότερο χρονικό διάστημα, αντί να λιγοστέψει 1 ή 2 λεπτά η συνολική διαδικασίας φόρτισης. Ως εκ τούτου, η realme δίνει προσοχή στη βελτιστοποίηση της τεχνολογίας της επαναλειτουργίας των smartphone σε 3 λεπτά, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν πλήρως την συσκευή τους μέχρι να μπορέσουν να φορτίσουν πλήρως το τηλέφωνο τους. Έτσι θα μπορούν να φύγουν όποτε θέλουν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Με την τεχνολογία 125W UltraDART, ένα 5G smartphone με μέγεθος μπαταρίας 4000mAh μπορεί να φορτιστεί περίπου κατά 33% σε 3 λεπτά, υποστηρίζοντας την καθημερινή, απαιτητική χρήση ενός 5G smartphone. Ο λόγος για τον οποίο μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε μόλις 20 λεπτά με ασφάλεια είναι ο έλεγχος της θερμοκρασίας του smartphone: κάτω από 40 °. Η realme ελέγχει την ταχύτητα φόρτισης έξυπνα και με ασφάλεια, αντί να ακολουθεί την μέγιστη ταχύτητα φόρτισης. Με τον έλεγχο θερμοκρασίας, μπορεί να χρειαστεί μέχρι και 13 λεπτά για 100% φόρτιση.

Επίσης, η τεχνολογία 125W UltraDART εξακολουθεί να εστιάζει τόσο στην αποδοτικότητα όσο και στην ασφάλεια, υιοθετώντας άμεση φόρτιση για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα φόρτισης με προστασία πολλαπλών επιπέδων. Η τεχνολογία 125W UltraDART δεν υποστηρίζει μόνο φόρτιση ενώ η οθόνη είναι ενεργοποιημένη και χρησιμοποιείται, αλλά κάνει τα 5G smartphones να φορτίζονται γρηγορότερα, με μεγαλύτερη ασφάλεια και να προσφέρουν άνετη χρήση.

Εφαρμογή τεχνολογίας 125W UltraDART σε όλες τις κατηγορίες τιμών

H realme επιμένει στο moto του brand “Dare to Leap” για να φέρει σταδιακά τις τεχνολογίες γρήγορης φόρτισης σε όλο τον κόσμο σε περισσότερες κατηγορίες τιμών και όχι μόνο σε flagship προϊόντα, προσφέροντας εμπειρίες τεχνολογιών αιχμής σε περισσότερους νέους χρήστες, υπερβαίνοντας τους περιορισμούς τιμής.

H realme δεσμεύεται να δημιουργήσει προϊόντα που προσφέρουν εμπειρία από το μέλλον σε όλες τις πτυχές. Η επίσημη κυκλοφορία της τεχνολογίας 125W UltraDART Flash Charging θα μειώσει εντυπωσιακά τον χρόνο φόρτισης των μπαταριών υψηλής χωρητικότητας και εγγυάται τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των 5G smartphones, για να αποδίδουν άριστα και να προσφέρουν καλύτερες εμπειρίες στους χρήστες.

Πηγή: https://www.zougla.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα