Η Google έδωσε πιστοποίηση στο Xiaomi TV Stick με 1080P/4K είσοδο/έξοδο. Που θα το βρείτε….

Μοίρασε την γνώση...

Σας έχουμε αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν για το Xiaomi Mi Tv Stick, πριν της ξεφύγει σαν νέο από το Γερμανικό τμήμα της Xiaomi να επιβεβαιώνει τη συσκευή, δείχνοντάς την στους θαυμαστές της σε εκδήλωση παρουσίασης στη χώρα. Σήμερα μαθαίνουμε ότι πήρε πιστοποίηση από την Google, άρα δεν είμαστε μακρυά και από την επίσημη παρουσίασή του και από την Xiaomi. Εγώ πάντως σας βρήκα που θα το προπαραγγείλετε.

banner

Ο λογαριασμός στο Twitter @AndroidTV_Rumor διαπίστωσε ότι το Xiaomi TV Stick έχει εγκριθεί από την Google και το κωδικό όνομά του Mi TV Stick είναι “aquaman”. Το μοντέλο MiTV-AESP0 έχει πιστοποιηθεί επίσημα από την Google και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Google Play Store, στην πλατφόρμα Google Android TV.

Διαφήμιση

 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το ίδιο μοντέλο εμφανίστηκε στην κονσόλα Google Play αυτήν την εβδομάδα και επιβεβαίωσε επίσης ότι το Xiaomi TV stick είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Amlogic S805Y. Τεχνικά, ο επεξεργαστής μπορεί να υποστηρίξει μόνο έξοδο 1080P. Ωστόσο, σύμφωνα με άλλες ειδήσεις που έχουν διαρρεύσει, υπάρχουν δύο tv stick Xiaomi υπό ανάπτυξη, το ένα κλειδώνει στα 1080P και το άλλο υποστηρίζει 4K.

Google news

Το iTechNews.gr πληροφορήθηκε ότι δύο δοκιμές Geekbench έδειξαν επίσης ότι το MiTV-AESP0 Xiaomi TV stick υποστηρίζει τη χρήση του επεξεργαστή S805Y. Υπάρχει επίσης μια συσκευή MiTV-ANSP0 που χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Amlogic S905X3, ο οποίος υποστηρίζει έξοδο 4K.

Zaful WW ChicMe WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή: https://www.ithome.com


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram