Η Huawei θα χαλάσει 10 εκ λίρες για ν’ ανοίξει 3 νέα καταστήματα στη Μεγάλη Βρετανία!

Η Huawei άνοιξε ένα κορυφαίο κατάστημα στη Σαγκάη τον περασμένο μήνα και πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε σχέδια για άνοιγμα τριών νέων καταστημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η έκθεση επεσήμανε ότι η Huawei σκοπεύει να ξοδέψει περίπου 10 εκατομμύρια λίρες για να ανοίξει τρία καταστήματα στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ. Θα ανοίξει επίσης την πρώτη παρτίδα καταστημάτων ιδιωτικών ετικετών στην High Street στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Huawei δήλωσε ότι θα δημιουργήσει περισσότερες από 100 νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή.

Σύμφωνα με το σχέδιο της Huawei, το πρώτο κατάστημα θα ανοίξει στο Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου, στο Στράτφορντ του Λονδίνου τον Οκτώβριο του 2020, ακολουθούμενο από το άνοιγμα ενός αποκλειστικού χώρου λιανικής και εξυπηρέτησης στο Μάντσεστερ, το οποίο προγραμματίζεται να ανοίξει τον Φεβρουάριο του 2021.

Και το Λονδίνο θα έχει ένα άλλο κατάστημα, το οποίο έχει προγραμματιστεί ν’ ανοίξει τον επόμενο χρόνο. Η εταιρεία διαθέτει ήδη κέντρο εξυπηρέτησης Huawei στο Wembley του Λονδίνου, το οποίο άνοιξε τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Η Huawei είπε ότι σκοπός αυτών των νέων “Huawei Experience Stores” είναι να επιτρέψει στους καταναλωτές να αλληλεπιδράσουν με μια σειρά προϊόντων Huawei, όπως smartphone, φορητούς υπολογιστές, tablet, ακουστικά, έξυπνα ρολόγια, βραχιόλια γυμναστικής, ηχεία κ.λπ.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας είπε ότι το νέο κατάστημα  της Huawei και το κέντρο εξυπηρέτησης άνοιξαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, δείχνοντας την εμπιστοσύνη της Huawei στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα