Η Κίνα αντιδρά με οργή αφού το Ηνωμένο Βασίλειο εξαίρεσε την Huawei από τα δίκτυα 5G

Μοίρασε την γνώση...

Η Κίνα αντέδρασε με οργή αφού το Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσε ότι η Huawei Technologies θα απαγορευτεί από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας επόμενης γενιάς, σε μια εκτεταμένη καταστολή της εταιρείας που θα καθυστερήσει την ανάπτυξη 5G και θα κοστίσει στις επιχειρήσεις με δισεκατομμύρια λίρες επιπλέον κόστος.

banner

Ο Liu Xiaoming, πρεσβευτής της Κίνας στη Βρετανία, χαρακτήρισε την απόφαση «απογοητευτική και λανθασμένη» και είπε ότι είχε γίνει «αμφισβητήσιμο εάν το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να προσφέρει ένα ανοιχτό, δίκαιο και χωρίς διακρίσεις επιχειρηματικό περιβάλλον για εταιρείες από άλλες χώρες».

Διαφήμιση

Σύμφωνα με το σχέδιο που συμφωνήθηκε από τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, οι φορείς εκμετάλλευσης δεν θα μπορούν να προσθέσουν νέα στοιχεία της Huawei στα 5G δίκτυά τους μετά τις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους. Όλος ο εξοπλισμός που κατασκευάζεται από την εταιρεία που εδρεύει στη Shenzhen και είναι ήδη εγκατεστημένος, θα πρέπει να αφαιρεθεί από την υποδομή 5G έως το 2027.

Google news

Η ανακοίνωση ήταν αντιστροφή της θέσης που εξέδωσε η κυβέρνηση Τζόνσον πριν από έξι μήνες και αντιπροσωπεύει μια διπλωματική νίκη για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αρχικά απέτυχε να πείσει το Ηνωμένο Βασίλειο να εμποδίσει την εταιρεία από τα δίκτυά της, αλλά στη συνέχεια επέβαλε νέες κυρώσεις εναντίον της Huawei που ανάγκασαν την υποχώρηση. Άλλες χώρες μπορεί τώρα να ακολουθήσουν.

Gshopper Many GEOs Atlas VPN

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή: https://www.scmp.com/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram