Η Κομισιόν εγκρίνει τον κατάλογο αξιολόγησης τεχνητής νοημοσύνης στην Ευρώπη

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκφράζει την ικανοποίησή της για τον τελικό κατάλογο αξιολόγησης για αξιόπιστη τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ), τον οποίο κατάρτισε η ομάδα εμπειρογνωμόνων υψηλού επιπέδου για την ΤΝ, εφαρμόζοντας τις κατευθυντήριες γραμμές δεοντολογίας που εκπονήθηκαν τα τελευταία έτη. Μέσω ενός διαδικτυακού εργαλείου, θα χρησιμεύσει ως κατάλογος ελέγχου δεοντολογίας, βάσει του οποίου επιχειρήσεις και οργανισμοί θα αξιολογούν την προσήλωσή τους στις κατευθυντήριες γραμμές και θα λαμβάνουν οδηγίες για τη βελτίωσή τους.

Η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος κ. Μαργκρέιτε Βέστεϊγιερ δήλωσε σχετικά: «Το δύσκολο έργο των ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων μας μας παρείχε τις κατάλληλες έννοιες και εργαλεία που θα βοηθήσουν την ευρωπαϊκή μας προσέγγιση για την αξιόπιστη ΤΝ. Οι παράγοντες του κλάδου, οι οποίοι αναπτύσσουν ή χρησιμοποιούν την ΤΝ, πλέον θα έχουν έναν πρακτικό οδηγό για την καλύτερη ανάπτυξη εργαλείων και υπηρεσιών που βασίζονται στην αριστεία και στην εμπιστοσύνη των πολιτών». Ο Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς κ. Τιερί Μπρετόν, προσέθεσε τα εξής: «Οι πάνω από 1 200 συμμετοχές στη δημόσια διαβούλευση για την τεχνητή νοημοσύνη επιβεβαιώνουν το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για το μελλοντικό πλαίσιο πολιτικής για την ΤΝ τόσο στην Ευρώπη όσο και διεθνώς. Η συνεισφορά της ομάδας εμπειρογνωμόνων και η πολύτιμη συμβολή πολιτών, εμπειρογνωμόνων και ενδιαφερόμενων μερών θα ληφθούν υπόψη στις εργασίες μας για ένα ισορροπημένο πλαίσιο βάσει του οποίου όλοι οι κρίκοι της αλυσίδας αξίας, συμπεριλαμβανομένων των μικρότερων και των μεσαίων επιχειρήσεων, θα μπορούν να δρέψουν τα οφέλη της ΤΝ».

Το έργο αυτό και οι τελικές συστάσεις τους για τον τομέα θα συμβάλουν στους εν εξελίξει προβληματισμούς της Επιτροπής για την ΤΝ, παράλληλα με την εκτενή ανατροφοδότηση στη δημόσια διαβούλευση σχετικά με τη Λευκή Βίβλο για την τεχνητή νοημοσύνη. Σήμερα, η Επιτροπή δημοσιεύει μια συνοπτική έκθεση σχετικά με τα αποτελέσματα αυτής της διαβούλευσης καθώς και τις επιμέρους απόψεις που κατατέθηκαν.

πηγή: https://www.zougla.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα