Η Nubia θα ανακοινώσει το smartwatch της παράλληλα με το Red Magic 5S

Μοίρασε την γνώση...

Η Nubia επιβεβαίωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Red Magic 5S την περασμένη εβδομάδα και προγραμματίζει μια εκδήλωση για τις 28 Ιουλίου, αλλά μόνο τώρα που η εταιρεία προωθεί και το smartwatch της. Θα εμφανιστεί, λοιπόν, παράλληλα με τη ναυαρχίδα των παιχνιδιών, σύμφωνα με αυτήν τη σύντομη δημοσίευση της Weibo. Η Nubia αποκάλυψε επίσης πολλά βασικά χαρακτηριστικά σχεδίασης του ρολογιού.

banner

The teaser posters from Weibo The teaser posters from Weibo

Πρώτον, η συσκευή θα διατίθεται σε “μαλακό” σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι και αλουμίνιο 316L και από αυτό που μπορούμε να δούμε στις αφίσες και αυτό που εμφανίζεται στον επίσημο ιστότοπο της nubia, θα διαθέτει μια καμπύλη οθόνη OLED και αυτό που φαίνεται να έχει, είναι μια περιστρεφόμενη, σαν του Apple Watch, κορώνα στο πλάι. Μοιάζει περισσότερο με Band αντί για SmartWatch, αλλά θα αποφύγουμε να βάλουμε “ετικέτα” προτού η συσκευή εμφανιστεί επίσημα!

Διαφήμιση

nubia to announce its smartwatch alongside the Red Magic 5S

Αυτό που είναι περίεργο είναι ότι η nubia εμπορεύεται το ρολόι ως «οικονομικό», το οποίο πιθανώς σημαίνει «προσιτό» ή «οικολογικό», το οποίο είναι αρκετά αυτονόητο από μόνο του. Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι γιατί δεν εμπιστευόμαστε πλήρως τη δυνατότητα μετάφρασης του Google Translator από τα Κινέζικα. Ίσως, θα ξέρουμε αρκετά σύντομα…

Google news

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Govee Many GEOs Zaful WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε SUBSCRIBE στη Youtube σελίδα μας Couple Unboxingκαι να πατήσετε το “καμπανάκι” () για να ενημερώνεστε για τα νέα μας video.                                                        Μπορείτε επίσης να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


 

Πηγή: https://www.gsmarena.com/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Επιχείρηση... Unboxing!!! Δυναμικά και κωμικά δίδυμα, κάνουν παραγγελίες online και σας τις παρουσιάζουν χωρίς ενδοιασμούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram