Και κυρώσεις στη βίζα ορισμένων υπαλλήλων της Huawei προχωράνε οι ΗΠΑ!

Απ΄ότι φαίνεται το κυνηγητό της Huawei συνεχίζει και γίνεται ολοένα και πιο χοντρό! Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Πομπέο μόλις ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ θα επιβάλουν κυρώσεις θεώρησης σε ορισμένους υπαλλήλους της Huawei!

Επίσης, ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ θα ανακοινώσουν νέους περιορισμούς θεώρησης σε εταιρείες τεχνολογίας όπως την Huawei αργότερα σήμερα.

Μόλις χθες, το Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισε τελικά να απορρίψει την Huawei στην κατασκευή του 5G. Η βρετανική κυβέρνηση θα σταματήσει να αγοράζει νέο εξοπλισμό από την Huawei από τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Ο εξοπλισμός της Huawei που χρησιμοποιείται επί του παρόντος στο βρετανικό δίκτυο 5G πρέπει να αφαιρεθεί έως το 2027.

Ο Πομπέο ισχυρίστηκε τότε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέφρασαν «καλωσόρισμα» στην βρετανική απαγόρευση της Huawei, και τώρα είπε επίσης ότι η βρετανική κίνηση θα συμβάλει στην προστασία της διατλαντικής ασφάλειας.

Το Global Network σχολίασε ότι, από διάφορες απόψεις, ο φόβος των ΗΠΑ για την Huawei έχει φτάσει σε ένα απίστευτο επίπεδο.

Προς το παρόν, η Huawei βρίσκεται σε ένα σημαντικό σημείο καμπής, επειδή σύμφωνα με την προθεσμία που είχε οριστεί προηγουμένως, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα προβούν σε συγκεκριμένη ανάλυση της νέας απαγόρευσης της Huawei στις 15 Ιουλίου, και η Huawei και οι εργαζόμενοι την περιμένουν. Απ’ ότι φαίνεται η στιγμή αυτή είναι τώρα.

Στην πραγματικότητα, οι υπάλληλοι της Huawei είναι γενικά πιο λογικοί: «Αυτό που κάνουμε τώρα είναι να παραμένουμε με ένα χαμηλό προφίλ, περιμένοντας, παρακολουθώντας το 715 χωρίς να τρέφουμε όμως αυταπάτες. Δεν υπάρχει υποχώρηση, μόνο ο δρόμος προς τη νίκη. ”

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα