Κατεβάστε σήμερα το LibreOffice 7.0 RC1

Η πρώτη RC έκδοση του LibreOffice 7.0 κυκλοφόρησε και η σταθερή έκδοση θα κυκλοφορήσει στις αρχές Αυγούστου. Αξιωματούχοι είπαν ότι τουλάχιστον δύο εκδόσεις RC θα κυκλοφορήσουν πριν φτάσει η σταθερή έκδοση.

Αν θέλετε να την κατεβάσετε, μπορείτε να το κάνετε από το παρακάτω link:

LibreOffice 7.0 RC1
48 Downloads

Το κύριο καθήκον της RC έκδοσης, είναι να εντοπίζει και να διορθώνει σφάλματα. Ο αξιωματούχος έχει επίσης ξεκινήσει μια δραστηριότητα Bug Hunting για το σκοπό αυτό. Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

Οι ενημερώσεις του LibreOffice 7.0 περιλαμβάνουν:

  • Χρήση της βιβλιοθήκης γραφικών Skia για να αντικαταστήσετε το προηγούμενο Cairo, το οποίο μπορεί να κάνει το UI καλύτερο και γρηγορότερο
  • Υποστήριξη απόδοσης Vulkan
  • Λήξη υποστήριξης για το Adobe Flash
  • Εισαγωγή και εξαγωγή φιλτραρίσματος αρχείων DOCX / PPTX / PPT και βελτίωση της απόδοσης κινούμενων σχεδίων
  • Κλιμάκωση Qt 5 HiDPI
  • Προστέθηκε ένα νέο θέμα εικονιδίου με το όνομα Sukapura

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: www.ithome.com

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα