Καθυστερεί η προσθήκη οχημάτων στο Fortnite

Φαίνεται ότι η προσθήκη οχημάτων στο Fortnite δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύντομα και το update χρειάζεται ακόμα χρόνο προκειμένου να γίνει διαθέσιμο για όλους.

Με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, τα οχήματα επρόκειτο να γίνουν διαθέσιμα την τρέχουσα σεζόν, καθώς η στάθμη του νερού στον χάρτη υποχωρεί.

Ως τώρα το ύψος του νερού έχει κατέβει πέντε φορές, όμως κανένα όχημα δεν έχει εμφανιστεί. Μέσω ένός tweet της No Sweat insurance company η Epic Games ενημέρωσε τους fans ότι θα πρέπει να κάνουν υπομονή λίγες εβδομάδες μέχρι την κυκλοφορία του εν λόγω update.

Την ίδια στιγμή, ένα προγραμματισμένο weekly challenge σχετικό με αυτοκίνητα έχει αντικατασταθεί από εναλλακτικό. Πάντως, στο νησί υπάρχουν ήδη σταθμοί ανεφοδιασμού βενζίνης, οπότε θα μπορείτε εύκολα να γεμίζετε το ρεζερβουάρ.

Τέλος με βάση πρόσφατες διαρροές έχουν κάνει την εμφάνισή τους ονόματα αυτοκινήτων όπως Race Royale και Crazy Taxi. Fender bender? #NoSweat. Run out of gas? That’s not covered.

Πηγή: https://www.enternity.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα