Κυκλοφόρησε σχέδιο ενός πολύ εντυπωσιακού Xiaomi Mi Mix 2020! Δείτε τι βρήκαμε…

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Xiaomi σχεδιάζει να λανσάρει ένα νέο smartphone, το οποίο, αν δει πραγματικά το φως της ημέρας, θα μπορούσε να είναι μια πρωτοποριακή συσκευή που προσφέρει μοναδικό σχεδιασμό εντελώς διαφορετικό από το είδος των smartphone που βλέπουμε σήμερα. Με την πρώτη ματιά, το αποκορύφωμα αυτής της νέας συσκευής που φημολογείται ότι ονομάζεται Mi Mix 2020, είναι η ρύθμιση της μπροστινής κάμερας τοποθετημένη σε ένα εκτεταμένο πλαίσιο στη δεξιά πλευρά αντί για μια αναδυόμενη ή ακόμα και μια κάμερα κάτω από την οθόνη. Συγκεκριμένα, μπορείτε επίσης να δείτε ότι τα κουμπιά έντασης και έντασης βρίσκονται ακριβώς κάτω από τις κάμερες selfie σε αυτό το εκτεταμένο πλαίσιο.

banner

Μιλώντας για τις πίσω κάμερες, η συσκευή φημολογείται ότι θα διαθέτει μια ορθογώνια μονάδα κάμερας, με διάταξη τετραπλής κάμερας τοποθετημένη οριζόντια. Υπάρχει επίσης ένα φλας LED που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την πίσω μονάδα κάμερας. Επιπλέον, έχει αποκαλυφθεί ότι η συσκευή θα διαθέτει μια κάμερα τηλεφακού τύπου περισκοπίου και έναν σαρωτή LiDAR.

Ενώ η ύπαρξη της επερχόμενης συσκευής της Xiaomi είναι ακόμη υπό αμφισβήτηση, ένας τόσο καλός σχεδιασμός από τον κινεζικό τεχνολογικό γίγαντα, δείχνει ότι παραμένει αρκετά καινοτόμος και συνεπής με τα χρόνια. Υπενθυμίζοντας, μια συσκευή με κωδικό όνομα Xiaomi CAS εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες πίσω με έναν αισθητήρα κάμερας 48 megapixel. Η συσκευή λέγεται επίσης ότι τροφοδοτείται με επεξεργαστή Snapdragon 865 μαζί με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 120W. Επίσης μην ξεχνάτε και την εμμονή του Lei Jun με την κεραμική έκδοση του Mi Mix 2, που σας γράψαμε χθες. Λέτε όλα αυτά να είναι σημάδια…..!? Μένει να δούμε αν το Xiaomi Mi Mix 2020 τελικά θα γίνει Xiaomi CAS ή κάτι άλλο.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

ZTE Many GEOs Cubot WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.news18.com/Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram