Με αυτή την ανάρτηση στο Twitter θέλει η Samsung να μας πει ότι το Z Fold 2 έρχεται? Εσείς τι λέτε?

Μοίρασε την γνώση...

Η Samsung κυκλοφόρησε ένα σύντομο βίντεο τρέιλερ στο Twitter που υπονοεί έντονα ένα πτυσσόμενο ντεμπούτο για το επερχόμενο Galaxy Unpacked event. Το αφηρημένο περιεχόμενό του αποτελείται από μια λιωμένη, μυστικιστική χάλκινη σφαίρα που μεταμορφώνεται σε καμπύλο σχήμα πεταλούδας. Επομένως, υποδηλώνει ότι μια συσκευή που ίσως κλείνει κάθετα να δηλώνεται εδώ.

banner

Αυτό θα έδειχνε την επόμενη γενιά του πρώτου πτυσσόμενου tablet της Samsung, το οποίο πιστεύεται ότι θα υποστεί μια μικρή αλλάγή στην επωνυμία και θα κυκλοφορήσει με το όνομα Galaxy Z Fold 2 το 2020. Αυτή η συσκευή φημολογήθηκε ότι δεν θα έκανε καθόλου την εμφάνισή της στην εκδήλωση της 5ης Αυγούστου 2020. Ωστόσο, ο ΚΑΕ μπορεί τώρα να σχεδιάζει διαφορετικά.

Διαφήμιση

Και πάλι, είναι πιθανό ότι το “one fold” να είναι στην πραγματικότητα το Galaxy Z Flip 2, το οποίο έχει επίσης μια ευέλικτη οθόνη, αλλά το παρουσιάζει μ’ έναν παράγοντα μορφής clamshell. Επιπλέον, εξακολουθεί να είναι πιθανό η Samsung να εμφανίσει το (πιθανώς πιο ακριβό) Z Fold 2, χωρίς να ορίσει ημερομηνία κυκλοφορίας κατά την επικείμενη κυκλοφορία της. Αυτή η εικασία θα ήταν σύμφωνη με αναφορές που υποδηλώνουν ότι η συσκευή δεν είναι ακόμα έτοιμη για πρώτη φορά.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

AliExpress WW Tomtop WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram