Μερικοί κάτοχοι του Pixel 4 XL αναφέρουν ότι το πίσω πλαίσιο…..ξεκολλάει!

Ένας μικρός αριθμός διαφορετικών δημοσιεύσεων στο Reddit, περιγράφουν το ίδιο πρόβλημα με το smartphone Pixel 4 XL. Όλοι ισχυρίζονται ότι το γυάλινο πλαίσιο που καλύπτει το πίσω μέρος αυτού του τηλεφώνου, έχει αρχίσει να αποσυνδέεται από τις υπόλοιπες εν λόγω μονάδες. Ένας ή δύο από αυτούς τους χρήστες το έφεραν επίσης υπόψη της Υποστήριξης Google.

Αυτή η προφανής αστοχία της κόλλας του πίσω πλαισίου, ενδέχεται να μην φαίνεται σοβαρή στις εικόνες που απεικονίζουν το ζήτημα. Ωστόσο, μπορεί να αποτελεί περισσότερο απειλή, σε παρουσία νερού ή άλλων πιθανών κινδύνων για την ευημερία του smartphone. Επιπλέον, ρίχνει ακόμη περισσότερο τη φήμη της Google ως κατασκευαστή υλικού.

Ωστόσο, η δυνητικά ανησυχητική πτυχή αυτού του αναδυόμενου ελαττώματος στην ακεραιότητα του 4 XL είναι ότι ένας συνεισφέρων της Reddit που ισχυρίζεται ότι εργάζεται στην επισκευή της συσκευής ισχυρίζεται ότι το πρόβλημα σχετίζεται με βλάβη στην υποδοχή της μπαταρίας. Επομένως, τα πίσω πάνελ μπορεί να βγαίνουν χάρη στην πίεση από ένα πρησμένο τροφοδοτικό κάτω από αυτό.

Το 4 XL είναι τώρα περίπου 9 μηνών. Επομένως, θα ήταν λογικό να υποθέσουμε ότι οι ιδιοκτήτες που επηρεάζονται από αυτό το ζήτημα θα εξασφαλίσουν επισκευή ή αντικατάσταση με την εγγύησή. Ωστόσο, τουλάχιστον μία από τις δημοσιεύσεις του Reddit περιέχει αναφορές σε απροσδόκητη δυσκολία να ζητήσει από την εταιρεία Mountain View να προσφέρει τέτοιου είδους υποστήριξη. Επιπλέον, δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί σε αιτήματα για σχόλιο σχετικά με αυτήν την κατάσταση.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα