Μετρήστε την θερμοκρασία σας εύκολα και ασύρματα με το θερμόμετρο του Cafago στα €12,99!

Μ’ έχετε ρωτήσει πολλοί για ένα θερμόμετρο πιστόλι, για να μετράτε από απόσταση την θερμοκρασία του άλλου, οπότε ορίστε! Εξάλλου, ειδικότερα και μετά την εμφάνιση του κορονοϊού, το ψηφιακό θερμόμετρο μετώπου είναι ένα απαραίτητο εργαλείο! Ρωτώντας και ψάχνοντας σας βρήκα άλλο ψηφιακό θερμόμετρο που σας είχα δείξει την άλλη φορά, πάλι από το Cafago, αλλά ακόμα πιο φθηνά και με μόλις €12,99 μέχρι τα τέλη Ιουλίου!

Το θερμόμετρο αυτό σίγουρα όποιος είναι γονιός το ξέρει πολύ καλά, αφού μπορείτε εύκολα να μετρήσετε την θερμοκρασία του μωρού σας, χωρίς να το ξυπνήσετε. Σήμερα όμως, χρησιμοποιείτε αναγκαστικά παντού, λόγο του COVID 19. Έτσι πχ και εμείς στην κλινική που εργάζομαι, μετράμε την θερμοκρασία των ατόμων που θέλουν να εισέλθουν, ως μέτρο αντιμετώπισης πιθανού κρούσματος κορονοϊού, ώστε σε πιθανότητα ακόμα και δεκατικής κίνησης, να υπάρξει άμεση αντίδραση και αντιμετώπιση!

 

Το καλό με τα θερμόμετρα αυτά είναι η μη άμεση επαφή με τον ασθενή. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα πολλές φορές, ενώ με ασφάλεια μετράτε την θερμοκρασία του άλλου. Αυτό για ένα ενήλικα ή παιδί…για τα μωρά, το χρησιμοποιούμε για να μην τα ξυπνήσουμε και να μετρήσουμε την θερμοκρασία τους ανέπαφα και χωρίς φασαρία!

Το ασύρματο θερμόμετρο φέρει την κωδική ονομασία HZK-801. Θα το βρείτε σε δύο χρώματα, άσπρο και μωβ. Έχει την δυνατότητα μέτρησης θερμοκρασίας από τους 34.0 έως και τους 42.9℃! Μπορείτε να το φυλάσσετε σε χώρο όπου η θερμοκρασία είναι -20℃ με 55 ℃ και η σχετική υγρασία ≤93%, Θέλει μόλις 2 δευτερόλεπτα για να μας πει την θερμοκρασία και η απόσταση του αντικειμένου (μέτωπο ή αντικείμενο), πρέπει να είναι 3 με 5 εκατοστά μακρυά. Διαθέτει οθόνη LCD, όπου βλέπουμε τις διάφορες πληροφορίες. Το ψηφιακό θερμόμετρο κλείνει μόνο του μετά από 20 δευτερόλεπτα για να κάνει οικονομία στην μπαταρία του. Για να λειτουργήσει χρειάζεται 2 x AAA αλκαλικές μπαταρίες που δεν περιλαμβάνονται. Οι διαστάσεις του είναι 19 x 12 x 6cm και ζυγίζει 170g.

 

 
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα