ΠΡΟΣΟΧΗ! Το νέο firmware του Mi A3 απενεργοποιεί την 2η SIM!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με τη σωστή ενημέρωση του Mi A3.

Αφού σταμάτησε την ενημέρωση του Android 10 πολλές φορές, τώρα, η εταιρεία κυκλοφόρησε μια μεξικάνικη ενημέρωση υλικολογισμικού στην παγκόσμια παραλλαγή του Mi A3 που δημιουργεί προβλήματα για τα άτομα που την εγκατέστησαν, σύμφωνα με τις αναφορές των χρηστών. Η ενημέρωση συνοδεύεται από την έκδοση υλικολογισμικού V11.0.3.0. QFQMXTC (αποκλειστικά για μεξικάνικο φορέα) αντί για το QFQMIXM (καθολική παραλλαγή) στους χρήστες Mi A3 και η Xiaomi προειδοποίησε τους χρήστες να μην εγκαταστήσουν την ενημέρωση.


Όπως ανακοινώθηκε στο φόρουμ της κοινότητας Mi, η Xiaomi ζήτησε από τους χρήστες του Mi A3 να μην εγκαταστήσουν την ενημερωμένη έκδοση over-the-air (OTA) V11.0.3.0. Οι χρήστες που έχουν εγκαταστήσει αυτήν την ενημέρωση, η οποία δεν εμφανίζεται με αριθμό κατασκευής στο smartphone Android One, έχουν διαμαρτυρηθεί για προβλήματα με το τηλέφωνο ότι δεν αναγνωρίζει τη δεύτερη κάρτα SIM. Καθώς η ενημέρωση αφορά τα αποκλειστικά τηλέφωνα Mi A3 του μεξικάνικου φορέα τηλεπικοινωνιών, όσοι το έχουν εγκαταστήσει έχουν επίσης ένα νέο animation εκκίνησης.

Η ενημέρωση V11.0.3.0.QFQMXTC έχει μέγεθος 1,4 GB και επειδή δεν δείχνει τον αριθμό κατασκευής, οι χρήστες πίστευαν ότι ήταν η τελευταία ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας. αλλά στην πραγματικότητα ήταν μια ενημέρωση του Ιουνίου 2020 για τα τηλέφωνα Telcel Mi A3.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://gadgets.ndtv.com/


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com