Το Amazfit Stratos 3 ενημερώθηκε στην έκδοση firmware 4.2.7.0

Μοίρασε την γνώση...

Οι δύο τελευταίες ενημερώσεις του Amazfit Stratos 3 κυκλοφόρησαν για να φέρουν κάποιες νέες δραστηριότητες και για την αντιμετώπιση κάποιων μικρών σφαλμάτων που προκαλούσαν προβλήματα απόδοσης.

banner

Τώρα η νέα έκδοση firmware 4.2.7.0 έφερε αρκετές βελτιώσεις στο smartwatch. Στο προηγούμενο λογισμικό, 4.2.5.0, η Huami είχε εισαγάγει πάνω από 60 τρόπους προπόνησης για να τις κάνει συνολικά 100 τις δραστηριότητες, τόσο τους εσωτερικούς όσο και τους υπαίθριους αθλητικούς τρόπους. Το 5.0 ήταν επίσης η πρώτη έκδοση που έφερε στο ρολόι σε εξαιρετική λειτουργία. Η νεότερη έκδοση διόρθωσε το πρόβλημα συγχρονισμού με το ζεύγος smartphone.

Διαφήμιση

 

Τώρα, μετά την παράλειψη του Ιουνίου, η Huami κυκλοφόρησε την έκδοση 4.2.7.0. Το πιο πρόσφατο λογισμικό δεν έχει καμία νέα λειτουργία, αλλά υπάρχουν πολλές διορθώσεις στις υπάρχουσες λειτουργίες. Η πρώτη λύση είναι για την ανώμαλη εμφάνιση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης. Όπως αναφέρει το changelog, έλυσε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τη θερινή ώρα. Μια άλλη λύση συγχρονισμού έχει έρθει στα δεδομένα υγείας που μπορούν πλέον να συγχρονίσουν το Wi-Fi χωρίς καμία ταλαιπωρία. Έχει βελτιώσει την απόδοση της μετάφρασης, ώστε οι τοπικοί χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιούν το ρολόι στη μητρική τους γλώσσα.

Google news

Τέλος, τα κατάλληλα εικονίδια εφαρμογών μπορούν πλέον να εμφανίζονται κατά τη λήψη και τον έλεγχο των ειδοποιήσεων. Αυτές είναι οι αλλαγές που θα δείτε στο τελευταίο smartwatch Amazfit Stratos 3. Το νέο λογισμικό κυκλοφορεί αργά στις διάφορες χώρες. Μπορείτε να ελέγξετε χειροκίνητα το πιο πρόσφατο firmware από την εφαρμογή Amazfit. Το Amazfit Stratos 3 είναι ένα από τα smartwatch με τις καλύτερες πωλήσεις από το Huami. Επίσης, κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Ινδία, οπότε είναι καλό για τους χρήστες που η Huami κυκλοφορεί μια νέα έκδοση σε μηνιαία βάση, όπως και στο Amazfit GTR & GTS.

Redmagic WW Blackshark WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή: https://www.tizenhelp.com/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram