Το Dark mode έρχεται σε Google Docs, Sheets, Slides στο Android

Μοίρασε την γνώση...

Εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, η Google φέρνει τη σκοτεινή λειτουργία στις εφαρμογές της για Android, με την εναλλαγή σκοτεινού θέματος του Android 10. Σήμερα, ξεκινάει μια πολυαναμενόμενη και πολύ απαραίτητη σκοτεινή λειτουργία στα Έγγραφα Google, τα Φύλλα και τις εφαρμογές Παρουσιάσεων για Android, για να κάνουν τη δουλειά σας ευκολότερη.

banner

Αν και δεν απολαμβάνουν πλήρως όλοι τον σκοτεινό τρόπο λειτουργίας, είναι αναμφίβολα μία από τις πιο αγαπημένες λειτουργίες του Android 10, μειώνοντας την καταπόνηση των ματιών, βελτιώνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και κάνοντας τις εφαρμογές να φαίνονται απλές. Ορισμένες εφαρμογές, φυσικά, είναι πιο δύσκολο να σκουραίνουν από άλλες. Για παράδειγμα, η σκοτεινή λειτουργία του Gmail για Android πρέπει να λαμβάνει υπόψη και να γνωστοποιεί σωστά ότι αυτό που βλέπετε στην οθόνη θα φαίνεται πολύ διαφορετικό από αυτό που στέλνετε, καθώς τα περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν έχουν ελαφρύ κείμενο σε μαύρο φόντο.

Διαφήμιση

Με την εμπειρία της σκοτεινής λειτουργίας του Gmail, η Google έχει πλέον καταφέρει να φέρει μια πλήρη και κατάλληλη σκοτεινή λειτουργία στις εφαρμογές Android για Έγγραφα Google, Φύλλα και Παρουσιάσεις. Ξεκινώντας σήμερα και σταδιακά θα κυκλοφορήσει τις επόμενες δύο εβδομάδες τόσο σε εμπορικούς όσο και σε προσωπικούς λογαριασμούς, και οι τρεις εφαρμογές θα σέβονται από προεπιλογή την παγκόσμια ρύθμιση σκοτεινής λειτουργίας του τηλεφώνου σας. Είναι σημαντικό ότι η σκοτεινή λειτουργία κάθε εφαρμογής όχι μόνο σκουραίνει την προβολή αρχείων, αλλά φέρνει επίσης μια νέα μαυρισμένη εμφάνιση στο πρόγραμμα επεξεργασίας.

Google news

Φυσικά, δεδομένου ότι πιθανώς δεν είναι καλή ιδέα να υποβάλετε ένα σημαντικό έγγραφο αφού το είδατε μόνο σε αυτήν την ανεστραμμένη σκοτεινή λειτουργία, η Google έχει συμπεριλάβει την επιλογή “Προβολή σε ανοιχτό θέμα” στα Έγγραφα, τα Φύλλα και τις Παρουσιάσεις για προεπισκόπηση.

Atlas VPN Tomtop WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή: https://9to5google.com/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram