Το Dark mode έρχεται σε Google Docs, Sheets, Slides στο Android

Εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, η Google φέρνει τη σκοτεινή λειτουργία στις εφαρμογές της για Android, με την εναλλαγή σκοτεινού θέματος του Android 10. Σήμερα, ξεκινάει μια πολυαναμενόμενη και πολύ απαραίτητη σκοτεινή λειτουργία στα Έγγραφα Google, τα Φύλλα και τις εφαρμογές Παρουσιάσεων για Android, για να κάνουν τη δουλειά σας ευκολότερη.

Αν και δεν απολαμβάνουν πλήρως όλοι τον σκοτεινό τρόπο λειτουργίας, είναι αναμφίβολα μία από τις πιο αγαπημένες λειτουργίες του Android 10, μειώνοντας την καταπόνηση των ματιών, βελτιώνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και κάνοντας τις εφαρμογές να φαίνονται απλές. Ορισμένες εφαρμογές, φυσικά, είναι πιο δύσκολο να σκουραίνουν από άλλες. Για παράδειγμα, η σκοτεινή λειτουργία του Gmail για Android πρέπει να λαμβάνει υπόψη και να γνωστοποιεί σωστά ότι αυτό που βλέπετε στην οθόνη θα φαίνεται πολύ διαφορετικό από αυτό που στέλνετε, καθώς τα περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν έχουν ελαφρύ κείμενο σε μαύρο φόντο.

Με την εμπειρία της σκοτεινής λειτουργίας του Gmail, η Google έχει πλέον καταφέρει να φέρει μια πλήρη και κατάλληλη σκοτεινή λειτουργία στις εφαρμογές Android για Έγγραφα Google, Φύλλα και Παρουσιάσεις. Ξεκινώντας σήμερα και σταδιακά θα κυκλοφορήσει τις επόμενες δύο εβδομάδες τόσο σε εμπορικούς όσο και σε προσωπικούς λογαριασμούς, και οι τρεις εφαρμογές θα σέβονται από προεπιλογή την παγκόσμια ρύθμιση σκοτεινής λειτουργίας του τηλεφώνου σας. Είναι σημαντικό ότι η σκοτεινή λειτουργία κάθε εφαρμογής όχι μόνο σκουραίνει την προβολή αρχείων, αλλά φέρνει επίσης μια νέα μαυρισμένη εμφάνιση στο πρόγραμμα επεξεργασίας.

Φυσικά, δεδομένου ότι πιθανώς δεν είναι καλή ιδέα να υποβάλετε ένα σημαντικό έγγραφο αφού το είδατε μόνο σε αυτήν την ανεστραμμένη σκοτεινή λειτουργία, η Google έχει συμπεριλάβει την επιλογή “Προβολή σε ανοιχτό θέμα” στα Έγγραφα, τα Φύλλα και τις Παρουσιάσεις για προεπισκόπηση.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://9to5google.com/

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα