Το Matebook X Pro της Huawei είναι ένας υπολογιστής για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό

Οι φορητοί υπολογιστές επανήλθαν -λόγω και της καραντίνας- στο προσκήνιο με τους καταναλωτές να αναζητούν το επόμενο μηχάνημα τους και να είναι πλέον διατεθειμένοι να αποκτήσουν κάτι που αφενός θα καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες του και αφετέρου θα διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό. Το τελευταίο στοιχείο είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις, οι φορητοί υπολογιστές μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους.

Αυτή τη διαφοροποίηση φαίνεται πως είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της Huawei όταν σχεδίαζαν το Matebook X Pro, το οποίο είχαμε στη διάθεση μας για μερικές ημέρες. Ένας φορητός υπολογιστής που διαφοροποιείται αρκετά στον σχεδιασμό του έχοντας, όμως, ως στόχο να καλύψει τις ανάγκες ενός σύγχρονου επαγγελματία που είναι διαρκώς εν κινήσει.

Η πρόθεση αυτή είναι προφανής από τη συσκευασία που είναι αρκετά ποιοτική, όπως, φυσικά και από την ποιότητα κατασκευής του Matebook X Pro, η οποία είναι κορυφαία με αποτέλεσμα η αίσθηση όταν κρατάς το συγκεκριμένο laptop να είναι εξαιρετική. Η επιλογή του αλουμινίου σίγουρα κερδίζει και τον πιο απαιτητικό χρήστη, όπως και το εξαιρετικά χαμηλό βάρος του 1,3 κιλού!

Πηγή: https://www.cnn.gr

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα